folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu"Da Wireless Tanıtma Problemi !!

Ubuntu"Da Wireless Tanıtma Problemi !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu sorun 8.04 lts sürümünün sorunuydu, 8.10 da a$tılar die biliorum. Tüm güncellemeri yaptınmı ?

nete bağlansa güncellemeleri yapıp ubuntu sorunu kendisi çözecek 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

goldfinger bunu yazdı:

Varg bunu yazdı:
    bu sorun 8.04 lts sürümünün sorunuydu, 8.10 da a$tılar die biliorum. Tüm güncellemeri yaptınmı ?

nete bağlansa güncellemeleri yapıp ubuntu sorunu kendisi çözecek 

----------------------------

pardus'ta güncelleme paketlerini indirip, başka bir bilgisayara (pardus) atmak mümkün. ubuntu daha ta$aklı olduğuna göre ondada vardır, ubuntu-tr forumunda sor ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diffstorm
    Diffstorm's avatar
    Erkek
    Amacım konuyu tekrar açmak değil.Internet ile ilgili sıkıntılar yaşadım o yüzden konuyla ilgilenemedim.Neyse ben problemi kökünden halletim, suse'yi kurmaya karar verdim,herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Diffstorm bunu yazdı:
    Amacım konuyu tekrar açmak değil.Internet ile ilgili sıkıntılar yaşadım o yüzden konuyla ilgilenemedim.Neyse ben problemi kökünden halletim, suse'yi kurmaya karar verdim,herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

İnternete bağlanma sorunu işletim sistemini değiştirme ile sonuçlanıyor genelde :D.Tüm distrolar için geçerli.Donanım üreticileri linux için de driver üretse ya da sadece Red-Hat driver ı üretmese güzel olur kanımca :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diffstorm
    Diffstorm's avatar
    Erkek

Yok hacı işletim sistemiyle alakalı birşey değil,maddi krizdeydim o yüzden interneti yatıramadım malum öğrenci insanız para yok pul yok takıldık öyle internetsiz bir süre.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Diffstorm bunu yazdı:

Yok hacı işletim sistemiyle alakalı birşey değil,maddi krizdeydim o yüzden interneti yatıramadım malum öğrenci insanız para yok pul yok takıldık öyle internetsiz bir süre.

Benim başıma da geldi la o.Yılbaşından önce 31 Aralıkta kesti şerefsüzler.Doğalgaz da kesildi,yeniyıl şakası yaptılar götüm dondu net yok kaçtım evden :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 7430 Toplam Mesaj: 27