Ubuntu"Yu Çökerttim.
-
evet.
ati ekran kartı driverini kurdum. sonrasında Ati Control Center'a tıkladım ekran simsiyah.
defalarca açmaya çalışsam da ubuntu loading ekranından sonra açılmıyor ubuntu..
var mı böyle bi olay yaşayan?
-
grub dan recovery şeysi falan var onlarla açmayı denesene...
bir de ctrl-alt-f1 yapabiliyor musun o ekranda O.o
-
oradan da açmayı denedim..
kodlar modlar çıktı açılışta.
ama sonra yine siyah ekran.. sinirim bozuldu .
ctrl-alt-f1 denemedim.. hiç tepki yok
-
demek istediğim ekrana bir şeyler yazdığın yere gelebiliyor musun, siyah mavi yeşil farketmez =))
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------oradan da açmayı denedim..
kodlar modlar çıktı açılışta.
ama sonra yine siyah ekran.. sinirim bozuldu .
ctrl-alt-f1 denemedim.. hiç tepki yok
-----------------------------Hocam grup önyükleyicisi açılıyor mu, oradan sadece konsolu seçip, apt-get autoremove [son kurdugun paket] şeklinde deneyip tekrar normal açmayı dene...
-
valla ilk defa linux kurdum. o yüzden pek anlamıyorum ama sanırım burada bitti olay =)
sağolun artık tekrar kurarım herhalde..
sinirim bozuldu :(
-
konsol ekranında;
less ~/.bash_history
deyip en alta in, son komut neymiş (paketin ismini öğrenmek için);
sonra da
sudo apt-get remove son paket
ama synaptic ten kurduysan nasıl yapılır bilmiyorum, var mı fikri olan =))
-
valla ben yardım ediyordum pesiye valla bende salak oldum.....benim suseyi çökertmemden sonraki en büyük olay.
-
benim blogdan öğreneceğin daha çok şey var sandman :Pp
edit: bir de senin yardımın ile gittiyse o ubuntu buraya konu açmak mantıksız geldi bana :P =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------benim blogdan öğreneceğin daha çok şey var sandman :Pp
edit: bir de senin yardımın ile gittiyse o ubuntu buraya konu açmak mantıksız geldi bana :P =))
-----------------------------elelden üstündür elbet benden daha çok daha iyi bileni vardır.Benden çok bilmese bile belki bu sorunun kaynagını biliyordur aydınlatır bizi.olmaz mı olur...:D
-
başarımı sizlerle paylaşmak istedim :D