Üç Aptal - Three Idiots - İzlemeyen Kalmasın
-
kara sinegin intikamini izleyin bide
-
Aamir Khan 1965 doğumluymuş oha diyorum.Adam babam yaşında ama filmde benden genç gösteriyor.
-
Ben izlememiştim,konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Filmi izledikten sonra teşekkür için konuya baktım ama silindi sandım. Güzelmiş gerçekten.
-
Sserkan bunu yazdı
Aamir Khanın bütün fimlerini izleyin bitek bunu değilll
aynen gecerli hepsini izledim önerdim daha iyimiş kelimesi duymadım süper süper diyor tüm önerdiğim kişiler :D
-
güzel yapmışlar bişey demiyorum da gaza gelip çok abartmayın. belli formülleri kullanmışlar. hepsini biraraya getirince büyük kesimlerin dikkatini çekmişler. yazar ve yönetmen kesinlikle tespit insanı.
bu arada aklıma gelmişken filmin başında geçtiğini hatırladığın NASA ve kurşun kalem hikayesi hakkında (yazı yazmaya üşenip) link buldum ki şu anlamsız geyik bitsin artık. biz anca "amerikalılar aptal nihaha" demeyi biliyoruz biz derken adamlar uzaya çıkıyor(her iki anlamda da) o yüzden biz akıllılık ettik zannederken gerçek aptal oluyoruz. http://www.ilkteleskobum.org/2013/01/uzay-kalemi-vs-kursun-kalem/
-
Prometheus bunu yazdı
güzel yapmışlar bişey demiyorum da gaza gelip çok abartmayın. belli formülleri kullanmışlar. hepsini biraraya getirince büyük kesimlerin dikkatini çekmişler. yazar ve yönetmen kesinlikle tespit insanı.
bu arada aklıma gelmişken filmin başında geçtiğini hatırladığın NASA ve kurşun kalem hikayesi hakkında (yazı yazmaya üşenip) link buldum ki şu anlamsız geyik bitsin artık. biz anca "amerikalılar aptal nihaha" demeyi biliyoruz biz derken adamlar uzaya çıkıyor(her iki anlamda da) o yüzden biz akıllılık ettik zannederken gerçek aptal oluyoruz. http://www.ilkteleskobum.org/2013/01/uzay-kalemi-vs-kursun-kalem/
Kalem meselesine filmin sonunda açıklık getiriliyor zaten.
Aamir Khanın diğer filmlerini de izlemeyi önermiş bazı arkadalar,önerecekleri başka bir filmi ve linki varsa memnun olurum açıkçası. (vurdulu kırdılı olmazsa sevinirim,zira hintlililerin bu tür filmleri çok abartılı oluyor.)
-
dublaj arıyorum. dublaj istiyorum dublaj. not: tr alt yazı var neyine yetmiyor gibi gereksiz muhabbetlere girmeyelim lütfen.
-
umbatu bunu yazdı
dublaj arıyorum. dublaj istiyorum dublaj. not: tr alt yazı var neyine yetmiyor gibi gereksiz muhabbetlere girmeyelim lütfen.
kankim çok bakındım, çevrilmemiş galiba :( [ Lakin aramaya devam ediyorum]
düzenleme; film uzun diyen arkadaşlar, bitmesin diye durdura durdura izledim lan :D
noname tarafından 13/Oca/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
bi bu bide fight club zaten :)
-
fena film değilde ona gelene kadar neler var ooo