Üç Aptal - Three Idiots - İzlemeyen Kalmasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

kara sinegin intikamini izleyin bide

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aamir Khan 1965 doğumluymuş oha diyorum.Adam babam yaşında ama filmde benden genç gösteriyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Ben izlememiştim,konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Filmi izledikten sonra teşekkür için konuya baktım ama silindi sandım. Güzelmiş gerçekten.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Aamir Khanın bütün fimlerini izleyin bitek bunu değilll 

aynen gecerli hepsini izledim önerdim daha iyimiş kelimesi duymadım süper süper diyor tüm önerdiğim kişiler :D

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

güzel yapmışlar bişey demiyorum da gaza gelip çok abartmayın. belli formülleri kullanmışlar. hepsini biraraya getirince büyük kesimlerin dikkatini çekmişler. yazar ve yönetmen kesinlikle tespit insanı.

bu arada aklıma gelmişken filmin başında geçtiğini hatırladığın NASA ve kurşun kalem hikayesi hakkında (yazı yazmaya üşenip) link buldum ki şu anlamsız geyik bitsin artık. biz anca "amerikalılar aptal nihaha" demeyi biliyoruz biz derken adamlar uzaya çıkıyor(her iki anlamda da) o yüzden biz akıllılık ettik zannederken gerçek aptal oluyoruz. http://www.ilkteleskobum.org/2013/01/uzay-kalemi-vs-kursun-kalem/ 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

güzel yapmışlar bişey demiyorum da gaza gelip çok abartmayın. belli formülleri kullanmışlar. hepsini biraraya getirince büyük kesimlerin dikkatini çekmişler. yazar ve yönetmen kesinlikle tespit insanı.

bu arada aklıma gelmişken filmin başında geçtiğini hatırladığın NASA ve kurşun kalem hikayesi hakkında (yazı yazmaya üşenip) link buldum ki şu anlamsız geyik bitsin artık. biz anca "amerikalılar aptal nihaha" demeyi biliyoruz biz derken adamlar uzaya çıkıyor(her iki anlamda da) o yüzden biz akıllılık ettik zannederken gerçek aptal oluyoruz. http://www.ilkteleskobum.org/2013/01/uzay-kalemi-vs-kursun-kalem/ 

Kalem meselesine filmin sonunda açıklık getiriliyor zaten.

Aamir Khanın diğer filmlerini de izlemeyi önermiş bazı arkadalar,önerecekleri başka bir filmi ve linki varsa memnun olurum açıkçası. (vurdulu kırdılı olmazsa sevinirim,zira hintlililerin bu tür filmleri çok abartılı oluyor.)

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

dublaj arıyorum. dublaj istiyorum dublaj. not: tr alt yazı var neyine yetmiyor gibi gereksiz muhabbetlere girmeyelim lütfen.

dokunmak sanattır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    umbatu bunu yazdı

dublaj arıyorum. dublaj istiyorum dublaj. not: tr alt yazı var neyine yetmiyor gibi gereksiz muhabbetlere girmeyelim lütfen.

kankim çok bakındım, çevrilmemiş galiba :( [ Lakin aramaya devam ediyorum]

düzenleme; film uzun diyen arkadaşlar, bitmesin diye durdura durdura izledim lan :D

noname tarafından 13/Oca/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

bi bu bide fight club zaten :)

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

fena film değilde ona gelene kadar neler var ooo

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 3731 Toplam Mesaj: 30