Üç Aylar......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coldvoice
    coldvoice's avatar
    Erkek

Receb ekme ayıdır, Şaban sulama ayıdır, Ramazan derleyip toplama ayıdır. Herkes ne ekerse onu biçer, ne yaparsa cezasını çeker. Bir kimse ekimi bırakırsa, hasat zamanı ekmediğine pişman olur. Kıyamet gününde ise çok kötü duruma düşer.
    Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.) [İbn-i Asâkir]

sevmek güzeldir......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Son defa gereksiz mesajlara müdahale ediyorum. Derin konulara özel ceza sistemi uygulanıyor. Haberiniz olsun.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dumanemre
    dumanemre's avatar
    Erkek

tüm islam ailesine hayırlı olur umarım..

.İnilmeyince kuyuya çıkılmıyor taht-ı Mısıra.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

cümlemiza hayırlı olsun.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Countes
    Countes's avatar
    Dişi

Bu mübarek aya eriştiğimiz için şükr edelim

Allah mübarek etsin inş

İlim servetten üstündür ;çünkü serveti sen korursun ,ilim seni korur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

abı sımdı burda böle dıonuz dıonuz ama sunu dıyemeden edemıcem hanı bır cep tlefonu melodısı varya ımam vaaz verıo cemaat amın dıo sonra bır kufredıyo amk herıflerı amın amın dıyosnz dısarda aynı boku yıonuz dıye harbı öle etmıyormusunuz

forever ilk 5 gunahı sayıyorum :D

1-alkol

2-zina

3-cenabet kalmak

4-küfür( onu bende edıyorum :D )

5-namaza gıdıyormsunuz ?oruc tutuyormusnuz ?

benım şahsen acayıbıme gıttı aynı boku bende yedım dınıme kufreden musluman olsa mısalı mesela gecen pazar yarım sıse bıra ıctım koluma dövme yaptırdım bugun kadıkoyde yolda gecenlerı böle dövesım geldı kafam cok bozuk ama napabılırım ? yanı amın demekmı ısın ucundakı o asıl mesele yoksa ınandıgın sekıldemı ALLAH(C.C)'ne ınancını sergılemek. ınandıgın sekılde demekten kastım sadece amın demek degıl  herşeyıyle ınancını devam ettırmek ALLAH(C.C)'ün emrettıgı sekılde .. neyse dın ısı karısık ıs sızi allah ıslah etsın ve dıyorumkı AMİN :)

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coldvoice
    coldvoice's avatar
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    -----------------------------

abı sımdı burda böle dıonuz dıonuz ama sunu dıyemeden edemıcem hanı bır cep tlefonu melodısı varya ımam vaaz verıo cemaat amın dıo sonra bır kufredıyo amk herıflerı amın amın dıyosnz dısarda aynı boku yıonuz dıye harbı öle etmıyormusunuz

forever ilk 5 gunahı sayıyorum :D

1-alkol

2-zina

3-cenabet kalmak

4-küfür( onu bende edıyorum :D )

5-namaza gıdıyormsunuz ?oruc tutuyormusnuz ?

benım şahsen acayıbıme gıttı aynı boku bende yedım dınıme kufreden musluman olsa mısalı mesela gecen pazar yarım sıse bıra ıctım koluma dövme yaptırdım bugun kadıkoyde yolda gecenlerı böle dövesım geldı kafam cok bozuk ama napabılırım ? yanı amın demekmı ısın ucundakı o asıl mesele yoksa ınandıgın sekıldemı ALLAH(C.C)'ne ınancını sergılemek. ınandıgın sekılde demekten kastım sadece amın demek degıl  herşeyıyle ınancını devam ettırmek ALLAH(C.C)'ün emrettıgı sekılde .. neyse dın ısı karısık ıs sızi allah ıslah etsın ve dıyorumkı AMİN :)

-----------------------------
    Anladığım kadarıyla cevap vereyim.Dua ya kuru kuru amin demek bişey ifade etmez.Allah insana irade vermiştir irade 2 sey arasında birini tercih etmektir.İrade insanı ise bu iki şey arasında Allahın razı olduğu en güzel şeyi tercih edendir.Örneğin bir insan namaz kılarken aklına türlü türlü düşünceler gelebilir ama bu demek değildir ki namazı bırak.İbadette sabır denen bi olay var.Tüm hayatın boyunca namaz kılmak için sabır göstereceksin.Günün birinde Allah nasip eder hakiki namazı kılanlardan olursun.Fazla uzun yazıp okumayı zorlaştırmak istedim.Aklına takılan bişey olursa pm atarsın.

sevmek güzeldir......
Toplam Hit: 2928 Toplam Mesaj: 18