Üç Gündür Adam Dolandırıcılık Yapıyor
-
tutkun bunu yazdı:
-----------------------------bizim memlekette bizim eleman doğan'a 9.500 tl verdi, evlat acısı gibi bana koydu. o para verilir mi o arabaya! şimdi tam tersi bir olayla: bu araba verilir mi o fiyata? bu işte bir iş olduğu belli. kim bilir motoru yoktur içinde. :)
-----------------------------hangi motor hangi araba
-
bilmece bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Bu olayın tahribatla ilgisini anlamadım ben, net ortamında bu tip adamlardan yüzlerce bulabilirsin, ama tekrar sormadan edemiyeceğm tahribat ile ilgisi nedir,
-----------------------------tbt ile ne ilgisi olcak hacı bir kaç ay evvel benzer şekilde dolandırıldım bayağı koydu paylaşim dedim bağzı gsm bayi leri haberimiz olmadan üzerimize hat çıkarıp bunun gibi çakallara satıyorlar haberiniz olsun.
-----------------------------bi ara ben de böle bişi duydum. bayiye gittim üstüme olan kaç hat var dedim. 13 tane dedi. oysa bi hattım vardı. iyi bu no hariç kapat hepsini dedim. tanesine 3 lira istedi kapatmak için.param yoktu fakirdim kapattıramadıydım o zaman. şu an için 5 6 tane hat var tanımadığım insanlarca.
-
son durum
-
Eyvallah dostum iyi oldu öğrendiğimiz :)
-
konuyu uplucam ama kusura bakmayın bizimki yine iş başında http://araba.com/5095328/Honda-Civic-15-EX
"özcan gizem" olmuş şimdide ah bi yakalama şansım olsaydı