Uçak Korkusu
-
Her yıl zorunluluktan 4-5 kere uçağa binerim en az 2 - 3 saat uçus süreleride..
Şimdiye kadar 3 kere felan düşme teklikesi atlattık.
hiç uçak korkum yoktu şimdi tırs tırs gidiyorum
herzaman azeri hava yollarıyla gelirdim uçan teneke derdim ah bi paramız olsada türk hava yollarına binsek derdim
türk hava yollarında yaşadım düşme tehlikesini 3 kere
allah korusun bi daha türk hava yolları kadar lanet bi firmaya yanaşırsam.
ekşın oluyo yusuf yusuf koltuğa yapışıyosun kork bence :D
Pilotlarında dediği gibi uçak sağa sola sallanıyosa sorun yoktur ama burnu aşağı yukarı oynamaya başladıysa korkacaksın bilader :D
Edit : Ama en güzel yanı şu düşersen kesin ölürsün o yüzden ya ölecen ya kalacan düşsen bile hızlı bi şekilde olcak :D
-
korku korkaktır :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Her yıl zorunluluktan 4-5 kere uçağa binerim en az 2 - 3 saat uçus süreleride..
Şimdiye kadar 3 kere felan düşme teklikesi atlattık.
hiç uçak korkum yoktu şimdi tırs tırs gidiyorum
herzaman azeri hava yollarıyla gelirdim uçan teneke derdim ah bi paramız olsada türk hava yollarına binsek derdim
türk hava yollarında yaşadım düşme tehlikesini 3 kere
allah korusun bi daha türk hava yolları kadar lanet bi firmaya yanaşırsam.
ekşın oluyo yusuf yusuf koltuğa yapışıyosun kork bence :D
Pilotlarında dediği gibi uçak sağa sola sallanıyosa sorun yoktur ama burnu aşağı yukarı oynamaya başladıysa korkacaksın bilader :D
Edit : Ama en güzel yanı şu düşersen kesin ölürsün o yüzden ya ölecen ya kalacan düşsen bile hızlı bi şekilde olcak :D
-----------------------------
sıctın agzıma, tebrikler. -
Andrei bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sıctın agzıma, tebrikler.
-----------------------------gerçekler bunlar bilader :D
Yükseldikçe ve en üstte uçağın en küçük bi titreşimdinde bile koltuğa sarılıp sağa sola bakıp millet ne durumda bi heycan ayaklanma korku varmı diye gözetlemek kıçından akan teri hissetmek lazım :D
Hele bide uçak kalkarken televizyonun ve ışıkların bi an gidip gelmesi yokmu adamın canından can gidiyor yaw :D
-
panik atak olabilir.sin yada hipokondryak
-
hocam ben amerikaya gittim en son kötü hava koşulu yüzünden inemedim 26 saat havada kaldım yakıtın bitmesine 20 dakika kala zorunlu iniş yaptık başka bir havaalanına zor yane bitnme
-
Bende hiç binmemiştim ama irlandaya giderken 2 gisş 2 geliş oalrak ilk defa bindim çok zevkli bişey helki bekleme salonundan direk uçağa geçiş değilde aprondan yuruyerek ozel uckalar gibi merdivenle biniyosanız çok büyük bi zevk oluyo boyle ucagın onunde mılletle resim cekilmeler filan .Kesinlikle bin derim.Ayrıca tam uçak kalkarken momentumdan dolayı boyle seni kolltuga yapıstıryo ben orda kenidim ileri itiyodum zar zor sonra bi bırakıyodum hoooop koltuga yapısıyodum çok eglenceli oluyodu D: Ayrıca ben boyle hiç bişeyi takamyan bi insanım en son Türkiyeye donerken boyle natgeo daizledigim ucak kazası raporu ndan yola cıakrak felaket senaaryoları uretip arkadaslara anlatıyodum siakyet geldi susturdular saknı oyle bısey ypama ypaıcaksanda ıcınden yap rahatlatıcı oluyo d:Birde bize bira filan vermislerdi ekonomi sınıfında(firrst klasa viski ve buzlu badem D:) yurtiçi ucuslarında içki veriyoalarmı bılmıyorum ama veriyoalrsa aban paso iç vermiyolarsada koalya aban d:
Kısacası korkma her anın zevkini cıkarmaya bak :D