Uçakta İlginç Olay Zeytung Değil Gerçek Haber
-
Ben patlak diiilim tm mi? .s
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=km5LU_PiB4fQtQaM-4CgDA&url=http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/153754&cd=1&ved=0CCwQtwIwAA&usg=AFQjCNFHq9TKm1PLmCV5UKyTkwX1lVzRCA
-
mrkps bunu yazdı
konuyla pek ilgisiyok twitterda gördüm :)

Hayrına biri çevirsede biz de gülsek :)
-
+ kanka
- efendim kanka
+ Mısır patlattım yermisin
- hassictir sictiq..
-
Zalimcocuq bunu yazdımrkps bunu yazdı

Hayrına biri çevirsede biz de gülsek :)
-merhaba benim adım ibrahim ve afganistanlıyım.El kaide üyesiyim ve 1 haziranda büyük şeyler yapıcam,by
-biz bu tarz şeyleri çok ciddiye alırız, ip adresin ve bilgilerin güvenlik için alındı ve Fbı ile paylaşıldı
gerisinde yusuf modunda arkadaş
-şaka yapıyordumm
-çok üzgünüm ,çok korktum şimdi
-şaka yapıyordum ve yazan ben değildim arkadaşımdı, onun ip adresini alın benimkini değil
-dalga geçiyordum lütfen yapmayın ben sadece bi kızım
- ve afganistanlı da değlim
-
Uçak kurallarında çok sıkıyorlar, ama buda bokunu çıkarmış,
-
yapılan uygulamayı biraz abartı buluyor olabilirsiniz (ki ben de öyle buluyorum) fakat en ufak bir ihmalde olabilecek can ve mal kayıpları çok üst düzeyde olduğundan havacılık güvenliği çeşitli şekillerde önleyici tedbirler almakta bir mahsur görmüyor. işin içine biraz psikolojiyi de katarsak, bir insanın uçakta "patladık" demesi çok sıradan bir olay değildir çünkü insanın kullandığı kelimeler bilinç altını yansıtır. konu edilen yolcu patladık yerine "öldük", "geberdik", "piştik" vs.. de diyebilirdi. Hatta ben olsam sadece şikayeti bildirir, olumlu bir cevap yoksa üstelemezdim çünkü zaten uçak muhtemelen 5 dk içinde kabine tekrar hava verecektir.
ayrıca geçen uçakta kadının birinin başı ağrıyor diye neredeyse doktor anonsu yapacaklardı. doktor izni olmadan hemşireler hastaya ezca dolabından ilaç veremezmiş.
-
mrkps bunu yazdı

Hesap askıya alındı
Görüntülemeye çalıştığın profil askıya alınmıştır. Anasayfa zaman akışına dönmek için buraya tıkla.
-
haberine güldüm sabah. çok saçma şey
ben olsam bitmiştim. çok kullanırım bu cümleyi :))
iyi valla kuralları bilen kişi abuk sabuk sebepten boşaltır uçağı
piyasada tuhaf adam mı arıyorsun
-
ABD de bir arkadaş havaalanında yanındakine "çantanda bomba mı var" gibi bir şaka yapıyor. Adamı hemen tutuklayıp sorgulamışlar. Uçağını falan da kaçırmış, gideceği yere de gidememiş.
-
mizahi bunu yazdımrkps bunu yazdı

Hahahah. Olay bugun olmus. Kiz unlu olmus twitterda bi anda. Takipci yapmak istiyordum ama bu sekilde degil diye isyan ediyor.
ahahah kuzenım yazmış :D:D