Uçan Plakform Benim İcadım
-
ne alaka neden olmasın
-
yawuz kardeşim diğer projelerini bizimle paylaşmak istermisin çok merak ettim gerçekten bak geyiq değil sizin önünüzü açmak lazım :))
-
yawuz hoca msn adresimi weriyi orda tartısırız bene arklarla bi ara yaptıydım böyle bi şey.pek iyi olmadı ama tecrübe war bizde
nuri.candan@hot...... -
pyron eğer harbi geyiq değilse pm e bak
-
abi zeplin diyorum bir nevi diyosun a.q. zeplin işte nevisi mi var :))) bunda yalnız kenarlardan yolcular düşer :))) mesela araba falan çiz ama diğer arabalardan esinlenme fazla
-
hoja proje projedir
-
kardeş bu sadece taslak ben eklenti olarak öneri bekliyorum mesela nasıl yönlendiririz nasıl bi motor yada balon kullanırız
-
abicim adamlar yapmış zaten adı "ZEPLİN" adolf hitler savaş zamanında kullanmış baya :))) al eline zeplin projesi ona eklentiler falan yap modifiye et ne biliyim uyku odası yap :))) yap işte a.q kafana göre ....
-
modelcilik te helikopter ( benzinki elektrikli akrobasi amatör ) araba ( benzinki elektrikli yarış jip ) tekne ( benzinki elektrikli yarış normal ) uçak planör gibi araçlar war ama hiiiiiç zepline rastlamadım sen biliyosan paylaşırsan ii olur
-
iyi geyik olmuş :P
radyo frekansı ile çalışan arabalar var onları bi incele.
çok değil 250-300 lira.
olmazsa onlardan satın al teçhizatını sök ve zepline tak.
bu kadar basit.
Toplam Hit: 3355 Toplam Mesaj: 22