folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Uçan" Şeyhler Ve Toplumsal Hipnoz...

"Uçan" Şeyhler Ve Toplumsal Hipnoz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

adamlar aştı be bu ne böle şimdi  ben olsam adamın yerinde ödüm bokuma karışırdı adam candan olacagımıza maldan olalım demiştir

NOT: ertesi gün gazetelerde ilan  xxx xx xxx plakalı aracım azrail taradından çalınmıştır görenlerin şu numaraya bildirmesi rica olunur..  :)))

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Evet ya$anmı$ gerçek bi olay :| Güzel bi sosyal mühendislik örneği

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    dolandıracaksan böyle dolandır

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtbyr
    mrtbyr's avatar
    Erkek
    abı koptum ya gulmekten gozumden yaş geldı.kımın aklına gelır bole bıse yaw.zuhahaha
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHEK1LC1
    SHEK1LC1's avatar
    Erkek

kardes konuyu derin konulara değilde sosyal mühendislik gibi bi yere acsaymıssın tam olacakmıs...

bundan iyi sosyal mühendislikmi olur yaaa

seytanın aklına gelmez amk..

çok güldüm  çooooookkk

sağol..

Hüküm verildi...!!! KARISMA...!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

yurdum insanı heeyyy!!!

- Anne bak, Kral çıplak!!!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    heheheee!.. baba çok güldüm. :) çok ii. abi ithaf ettiklerinde çok önemli. sana saygılarımı sunuyorum. Hala bilmem kimin mezarından medet umanlara güzel bir (soru)!!!

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    arkadaslar bu habr 3 gun once elime gecdı :D son 2 gundur siteye giremediğim için koyamadım :D bu gun koydum :d ama verilmiş :D arkadasdan özür dilerim :) daha yeni goruyorum:d

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    bu türkler akıllarını bunlar yerine bilime verselerdi insan klonlar plütona astronot gönderirlerdi aq :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

şeyhler dervişler toplumsal hipnoz ne iş derken şu iş arkadaşım açıklayayım şimdi konuya nasıl giriyor birisi arabaya binmiş ben azrailim diyor tabi adam yutmadı iknci kişi ne yapıyor onun azrail olduğuna inandırıyor. Bizdeki dervişler şeyhlerde böle değilmi sen kim lan bu şaşkın dersin ordan biri çıkar öle deme muhterem bi zattır der herkes öle demeye başladımı sende onu muhterem zannedersin aradan zaman geçer tekkeye zaviyeye gitmeye başlarsın bağışlarda bulunursun şeyh amcanda o paralarla malikanesine havuz yaptırır içinde karı kızla yüzer sende gider hu çekersin deli gibi

Milletimiz bu şeyhleri dervişleri bişey zannettikçe bizler arabayıda çaldırırız koynumuzdaki karıyıda kaptırırz  

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 5033 Toplam Mesaj: 25