"Uçan" Şeyhler Ve Toplumsal Hipnoz...
-
adamlar aştı be bu ne böle şimdi ben olsam adamın yerinde ödüm bokuma karışırdı adam candan olacagımıza maldan olalım demiştir
NOT: ertesi gün gazetelerde ilan xxx xx xxx plakalı aracım azrail taradından çalınmıştır görenlerin şu numaraya bildirmesi rica olunur.. :)))
-
Evet ya$anmı$ gerçek bi olay :| Güzel bi sosyal mühendislik örneği
-
dolandıracaksan böyle dolandır
-
abı koptum ya gulmekten gozumden yaş geldı.kımın aklına gelır bole bıse yaw.zuhahaha
-
kardes konuyu derin konulara değilde sosyal mühendislik gibi bi yere acsaymıssın tam olacakmıs...
bundan iyi sosyal mühendislikmi olur yaaa
seytanın aklına gelmez amk..
çok güldüm çooooookkk
sağol..
-
yurdum insanı heeyyy!!!
- Anne bak, Kral çıplak!!!!
-
heheheee!.. baba çok güldüm. :) çok ii. abi ithaf ettiklerinde çok önemli. sana saygılarımı sunuyorum. Hala bilmem kimin mezarından medet umanlara güzel bir (soru)!!!
-
arkadaslar bu habr 3 gun once elime gecdı :D son 2 gundur siteye giremediğim için koyamadım :D bu gun koydum :d ama verilmiş :D arkadasdan özür dilerim :) daha yeni goruyorum:d
-
bu türkler akıllarını bunlar yerine bilime verselerdi insan klonlar plütona astronot gönderirlerdi aq :D
-
şeyhler dervişler toplumsal hipnoz ne iş derken şu iş arkadaşım açıklayayım şimdi konuya nasıl giriyor birisi arabaya binmiş ben azrailim diyor tabi adam yutmadı iknci kişi ne yapıyor onun azrail olduğuna inandırıyor. Bizdeki dervişler şeyhlerde böle değilmi sen kim lan bu şaşkın dersin ordan biri çıkar öle deme muhterem bi zattır der herkes öle demeye başladımı sende onu muhterem zannedersin aradan zaman geçer tekkeye zaviyeye gitmeye başlarsın bağışlarda bulunursun şeyh amcanda o paralarla malikanesine havuz yaptırır içinde karı kızla yüzer sende gider hu çekersin deli gibi
Milletimiz bu şeyhleri dervişleri bişey zannettikçe bizler arabayıda çaldırırız koynumuzdaki karıyıda kaptırırz