Ücret Karşılığı Android Makro Yazılır
-
NoktaliVirgul bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
hocam mesela yaptıklarını plugin gibi google playde satabiliyormusun öyle birşey varsa satmanı öneririm güzel olur, hemde konu up olsun .
yok hocam malesef olsa çok işime yarardı
Tasker App Factory ile telefonda apk haline getirebiliyorsun. Daha önce yazmıştım.
onunla yapabiliyoruzda ben tasker kullanmaya alışamadım ücretsiz sağlam link varsa tekrar atar mısınız tasker indirip mecbur öğrenecem
-
Konu up olsun linki verilen konuda referanslarim mevcuttur
-
Up olsun mu ?? Olsun
-
Hocam çok özür dilerim alışveriş ile ilgili değil ancak algoritmik zekayı geliştirmek için giriş seviyesinde ne tavsiye edersin.?
siyahbereli tarafından 24/Ara/17 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
siyahbereli bunu yazdı
Hocam çok özür dilerim alışveriş ile ilgili değil ancak algoritmik zekayı geliştirmek için giriş seviyesinde ne tavsiye edersin.?
hocam herşeyi nasıl yapabileceğini en adım adım düşün hayatının nasıl işlediğini adım adım
zeka sorularına bakabilirsin onları en kısa yoldan adım adım çözebilirsin automateden hazırlanmış makrolara bakabilirsin algoritma şeması şeklinde çizimi var o makroların her adımda ne işlemler yapılmış bak ve düşün daha kısası yada daha iyisi nasıl yapılabilir hangi durumlarda hata verir ve nasıl çözersin
benim tavsiyem bunlardır fakat bende kendi çapımda bir öğrenciyim bu işin uzmanları yanıt verirse daha iyi olur
-
TheAvenqer bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
hocam mesela yaptıklarını plugin gibi google playde satabiliyormusun öyle birşey varsa satmanı öneririm güzel olur, hemde konu up olsun .
yok hocam malesef olsa çok işime yarardı
Tasker App Factory ile telefonda apk haline getirebiliyorsun. Daha önce yazmıştım.
onunla yapabiliyoruzda ben tasker kullanmaya alışamadım ücretsiz sağlam link varsa tekrar atar mısınız tasker indirip mecbur öğrenecem
Şans eseri gördüm mesajı
Burası sağlamdır: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=173935
-
up olsun para lazım biraz
-
up olsa para her zaman lazım :)
-
hocam merhaba, şöyle bir şey yapılması mümkün mü, android bir telefona belirli bir numaradan gelen smsleri, whatsapp üzerinden belirli bir numaraya gönderecek. tek numaradan gelip tek numaraya gidecek
-
hezarfen bunu yazdı
hocam merhaba, şöyle bir şey yapılması mümkün mü, android bir telefona belirli bir numaradan gelen smsleri, whatsapp üzerinden belirli bir numaraya gönderecek. tek numaradan gelip tek numaraya gidecek
evet