Ücret Karşılıgı Autocad Proje Cizecek Mürid Aranıyor
-
hacı elektrik projesi mecburen mimaride cizmen lazım kapı pencere belli olacak tabi
-
Solidle gelin araba yapayım isteyene.. ama solidle..
-
projeyi tam detaylı olarak ve ongördüğün ücreti yazarsan daha iyi olur. bu konuyla ilgili detaylı bir mesajını bekliyorum.
-
sen istediğin ücreti bi yaz da millette ona göre projeye plana bakıp sana olurunu söylesin. projeyi göstermeden ne ücreti verilmesini bekliyosun sen hacı :)
-
arkadaşlar diger projeyi verdim tahribattan bir mürid çiziyor birebir cizilecegi yükleme cetveli gerilim düşümü vs hesaplamak zorunda degil
bu projenin aynısı autocad te cizilecek burası sanayi dükkanı 100 metre kare bir alan
gerilim düşümü hesaplamalar aydınlatma hesabı yükleme cetveli vs yapılacak
dükkan üç fazlı ve üç fazlı sayac bulunmakta üc fazlı çalışacak alet yok sadece tek faz priz aydınlatma ya göre proje cizilecek yapacak yapabilen bir arkadaş varsa
üçreti ne olur ne zamanda bitirebilir ne kadara yapar

-
yokmu beyler üçret karşılıgı elektrik projesi çizecek olan
-
projeyi bana atıcaktın hala gelmedi
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar diger projeyi verdim tahribattan bir mürid çiziyor birebir cizilecegi yükleme cetveli gerilim düşümü vs hesaplamak zorunda degil
bu projenin aynısı autocad te cizilecek burası sanayi dükkanı 100 metre kare bir alan
dükkan üç fazlı ve üç fazlı sayac bulunmakta üc fazlı çalışacak alet yok sadece tek faz priz aydınlatma ya göre proje cizilecek yapacak yapabilen bir arkadaş varsa

-----------------------------ben çizerim ama ücretin yarısını peşin alırım.diğer yarısıda iş bitimde
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar diger projeyi verdim tahribattan bir mürid çiziyor birebir cizilecegi yükleme cetveli gerilim düşümü vs hesaplamak zorunda degil

-----------------------------detay verırsen cızerım duvar kalınlıları vercek mısın yda cızgısel mı istiyorsun uygulama projesi tam detayları ver solda kı cizdigın kısım ney merdıven mı ayrıca m2 fıyatı ne kadar onu belırt
-
elektrikmiş bnde makiene sandıydım
edit: solidle çizip dwg kaydedebilirsin illa autocad şart deül