folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Ücret Karşılıgı Autocad Proje Cizecek Mürid Aranıyor

Ücret Karşılıgı Autocad Proje Cizecek Mürid Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

hacı elektrik projesi mecburen mimaride cizmen lazım kapı pencere belli olacak tabi

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Solidle gelin araba yapayım isteyene.. ama solidle..

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

projeyi tam detaylı olarak ve ongördüğün ücreti yazarsan daha iyi olur. bu konuyla ilgili detaylı bir mesajını bekliyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    sen istediğin ücreti bi yaz da millette ona göre projeye plana bakıp sana olurunu söylesin. projeyi göstermeden ne ücreti verilmesini bekliyosun sen hacı :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşlar diger projeyi verdim tahribattan bir mürid çiziyor birebir cizilecegi yükleme cetveli gerilim düşümü vs hesaplamak zorunda degil

bu projenin aynısı autocad te cizilecek burası sanayi dükkanı 100 metre kare bir alan

gerilim düşümü hesaplamalar aydınlatma hesabı yükleme cetveli vs yapılacak

dükkan üç fazlı ve üç fazlı sayac bulunmakta üc fazlı  çalışacak alet yok sadece tek faz priz aydınlatma ya göre proje cizilecek yapacak yapabilen bir arkadaş varsa

üçreti ne olur ne zamanda bitirebilir ne kadara yapar

proje

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yokmu beyler üçret karşılıgı elektrik projesi çizecek olan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

projeyi bana atıcaktın hala gelmedi

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar diger projeyi verdim tahribattan bir mürid çiziyor birebir cizilecegi yükleme cetveli gerilim düşümü vs hesaplamak zorunda degil

bu projenin aynısı autocad te cizilecek burası sanayi dükkanı 100 metre kare bir alan

dükkan üç fazlı ve üç fazlı sayac bulunmakta üc fazlı  çalışacak alet yok sadece tek faz priz aydınlatma ya göre proje cizilecek yapacak yapabilen bir arkadaş varsa

proje

ben çizerim ama ücretin yarısını peşin alırım.diğer yarısıda iş bitimde

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

proje

detay verırsen cızerım duvar kalınlıları vercek mısın yda cızgısel mı istiyorsun uygulama projesi tam detayları ver solda kı cizdigın kısım ney merdıven mı ayrıca m2 fıyatı ne kadar onu belırt 

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

elektrikmiş bnde makiene sandıydım

edit: solidle çizip dwg kaydedebilirsin illa autocad şart deül

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
Toplam Hit: 3750 Toplam Mesaj: 21