folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Ücreti Karşılığında Android Basit Bir Oyun Yazacak Varmı?

Ücreti Karşılığında Android Basit Bir Oyun Yazacak Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Başlık zaten herşeyi anlatıyor, aşağıdaki linke girerseniz nasıl bir oyun olduğunu daha iyi görürsünüz. Konsept aynı birkaç farklı özellik olacak böyle birşeyi ortalama ne kadar fiyata yapabilirsiniz? Varmı yapabilecek kimse?

Güncellemelerini, yeni resim kelime eklemelerini vs. ben yapacağım buna uygun bir yapıda olmalı.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tgw.RKB&hl=tr

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Biraz açmak gerekirse;

4 adet resim görüntüleniyor, resimlerin herhangi birinin üzerine tıklanırsa büyük halinide görebiliyorsunuz. Bu 4 resimin bir ortak paydası var, onuda aşağıdaki harfleri kullanarak yazmaya, bulmaya çalışıyorsunuz. Örneğin kelimeyi bulmakta zorlandınız bu durumda joker devreye giriyor. Her bölümü geçtiğinizde hesabınızda altın birikiyor örneğin bilemediğiniz bi kelime olduğunda atıyorum 20 altın karşılığında 1 harf açıyorsunuz. Altın kazanmak için aynı zamanda oyun esnasında "Tıkla 5 Altın Kazan" gibisinden bir buton çıkıyor, bu butona bastığınızda 10 saniyelik bir oyun reklamı gösteriliyor kullanıcıya. Kullanıcı bu reklamı geçemiyor, izlemek zorunda ve programın gelir kaynağınıda bu oluşturuyor. Gösterim başına bir ücret alınıyor tahmin ettiğim kadarı ile. Reklamlar http://www.vungle.com üzerinden çalışıyor sanırım. Bu konuda ayrıyetten beni bilgilendirirseniz sevinirim, gelir modelini öğrenmek istiyorum. 

Oyunda aynı zamanda "En iyiler" diye bir bölüm var, arkadaşlarınızı ve ayrıca tüm oyuncular arasındaki en iyi oyuncuları görebiliyorsunuz. 
    Ben ekstradan şöyle birşey düşündüm sadece reklam izleyerek altın değil, aynı zamanda ufak bir Store olmalı oyunda, atıyorum 100 Altın - 2 TL. İsterse kullanıcı girip buradan altın satın alacak Store‘dan. 

Genel hatları ile istediğim uygulama bu şekilde.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

uygulamanın veritabanı(resimler ve kelime ) varmı yoksa bunuda mı yapan kişi bulacak ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Resimleri, kelimeleri vs. benim ekleyebileceğim bir yapıda olmalı, ben haftada 2-3 kere yeni resimler kelimeler vs. ekleyeceğim.

Branimir tarafından 25/Eyl/14 17:54 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Ozden bunu yazdı

Resimleri, kelimeleri vs. benim ekleyebileceğim bir yapıda olmalı.

2 yol var

1 ) resimleri ve kelimeleri yani soruları netten çeken uygulama 

2) uygulamanın içine gömülü olan uygulama 

eğer 1 se veritabanı girişi için panel yazılacak ve uygulama vtden çekecek netteki

eğer 2 ise her soru ve resim eklediğinde tekrardan apk oluşturup nete yüklemek ve kişilerinde güncellemesi gerekecek.

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

O halde 1 numara olmak zorunda gibi görünüyor, şöyle ki; ben her estikçe yeni kelime ve resimler ekleyeceğim.

Branimir tarafından 25/Eyl/14 17:58 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

oyuna üyelik için ayrı bir panel hazırlayıp kendi istediğin verilerle veritabanımı yapıcaksın yoksa facebook google+ la giriş mi isteyeceksin ? birde oyun içinde altın satın olma olayını google üzerinden mi yoksa kendi ödeme sayfanlamı yapacaksın hocam ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

oyuna üyelik için ayrı bir panel hazırlayıp kendi istediğin verilerle veritabanımı yapıcaksın yoksa facebook google+ la giriş mi isteyeceksin ? birde oyun içinde altın satın olma olayını google üzerinden mi yoksa kendi ödeme sayfanlamı yapacaksın hocam ?

Bildiğim kadarı ile kendi ödeme sayfanı koyamıyorsun. Google amca yakaladı mı kaldırıyor uygulamayı.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

Üyelik falan yok yahu, örnekteki linkten uygulamayı indirirseniz göreceksiniz. Benden herhangi bir üyelik istemedi, direk girdim oyuna falan. Ama "En İyiler" bölümüne girdiğinde google+ üzerinden bağlanıp bakıyor sanırım, bir incelerseniz siz daha iyi anlayacaksınız ben yetersiz kalıyorum.

Ödeme sayfası kesinlikle google üzerinde olmalı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Uzak veritabanına bağlantı

Uzaktaki sunucu için basitte olsa için bir yönetim paneli ve arayüz

Oyun içi reklam 

Oyun içi satış

Google+ kullanarak puan sıralama

Pek basit olduğu söylenemez hocam ortalama 1500 civarı tutar diye düşünüyorum. Yoğunluğum olmasa ben alırdım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Haklısınız dışarıdan bakan bi göz olarak basit görünebiliyor fakat işin içine girince detaylar netleşiyor, basit tabiri için özür dilerim :) 

Hakkıyla yaptırmak isterim elbette, teklifleri olanları dinleyip değerlendirmek isterim. 

Toplam Hit: 2966 Toplam Mesaj: 24