Ücreti Karşılığında Animasyon Ödevi Yapabilicek Kimse?
-
Merhaba arkadaşlar, animasyon üzerine bir ödev verildi Macromedia Director 8.5 ile minimum 1 dakika uzunluğunda basit bir animasyon konusu.Aşağı yukarı 7-8 adet farklı konu var. Director kullanmayı bile ödevi yapabilicek bir arkadaş varmı? Varsa PM ile bağlantıya geçerse sevinirim.Ücreti ödenicektir.
-
-
Yok ya bu kadar profesyonel birşey değil aradığım bu akşam bir örnek yüklerim öyle 3d falan animasyon değil bildiğiniz cin ali tarzında bir ödev :)
-
Arkadaşlar örnek olarak göstermek için daha önce başka bir arkadaşın yaptığı ödevin videosunu ekliyeyim o zaman olayı daha iyi anlıyacaksınız. Macromedia Director kullanarak böyle birşey yapabilicek arkadaş varsa emeğini karşılıksız bırakmam fiyat konuşabiliriz. Üstelik 8-10 ödev var güzel bir fiyata anlaşırsak arkadaşta iyi para kazanmış olur.
Örnek Video:
-
Sanırım bu işten anlıyan kimse yok, işin tuhafı nette bu program üzerine hiçbir yardımcı döküman veya video'da yok :S
-
akşam yardımcı olurum hocam şu anda çalışıyorum biraz işlerim var. 11den sonra pm at yardımcı olmaya çalışırım.
-
Çok teşekkürler sonunda biri çıktı umarım birşeyler yapabiliriz :)
-
Ozden bunu yazdı:
-----------------------------Çok teşekkürler sonunda biri çıktı umarım birşeyler yapabiliriz :)
-----------------------------Hocam illa Macromedia Director mi olması gerekiyor, flashta da yapabilirim.
-
Hocam illaki Macromedia Director olması gerekiyor malesef :S yapılabilirmi?
-
Hocam geri dönmedin bana? Yapılabilitesi varmı ? :)
-
Ozden bunu yazdı:
-----------------------------Hocam geri dönmedin bana? Yapılabilitesi varmı ? :)
-----------------------------hocam bu programı uzun zamandır kullanmıyorum, ben flashacıyım konuyu görünce flash diye atlamıştım. :( Adobe Director kullanan bir kaç arkadaşım var onlara bir iletişim geçeyim yaparlarsa sana geri dönüş yaparım.