Ücreti Karşılığında Web Tasarım Yapacak Kimse? PHP
-
Merhaba arkadaşlar ücreti dahilinde SEO uyumlu sade bir site yaptıracağım, çok uçuk teklif olmazsa makul tekliflerinizi bekliyorum detayları ve emsal siteleri ilgilenen arkadaşlara PM ile atarım.
İş dolayısı ile vaktim olmuyor fazla detaylı birşey değil 6-7 sayfa kadar, hoş sade göze hitap eden bir tasarım olması yeterli.
-
ne kategoride olacak
-
pm atıyorum
-
PM'ler cevaplandı.
-
Tasarım PHP ?
Bu nedir arkadaş. Tasarım + programlama mı istiyorsun ? Yoksa sadece programlama mı ?
Tasarım + PHP + MySQL Kurumsal bi web sitesini 1.500 tl ye yazarım. 20 iş günü içerisinde teslim. İstersen fatura da keserim. 1 ay boyunca destek taleplerini 7/24 karşılarım. 1 aydan sonra eğer yazılımla ilgili sıkıntı çıkarsa 1 sene desteğe devam ederim.
Castaway tarafından 20/Tem/13 19:26 tarihinde düzenlenmiştir -
pm attım
-
Hazır Tema(premium) üzerinde değişiklik yaparak , php kodlama ve mysql veri tabanı kullanarak kurumsal sitenizi sayfa başı 100 lira ya yaparım. fatura kesemem , domain host fiyata dahil degildir. ilerde degisiklik yapmak istersende sayfa bası 50 tl guncelleme ucreti isterim.
-
Merhaba arkadaşlar MYSQL ile falan işim yok :) Örnek site PM ile verebilirim.
Aynen bu tarz olucak misal bu düz HTML, canlı destek yazılımını lisanslı olarak alacağım.
Branimir tarafından 20/Tem/13 21:02 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam istediklerinle söylediğin uyuşmuyor.
Ödeme geri bildirim formu istiyorsun // MYSQL olmadan nasıl tutacaksın verileri
Yorumlar Güncellensin diyorsun // Panel olmadan her seferinde kodumu düzenleyeceksin
Reklam Alanların var // sadece bir reklammı koyacaksın değiştirmek istediğinde ne olacak
Keyr00t tarafından 20/Tem/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir
Manşet Alanın var // resimler hep aynımı kalacak.
yani hepsini geçtim geri bildirim formuna kalsa mysql php işin var.
not: gösterdiğin örnek sitede link yapısı seolu sadece html oldugunu sanmıyorum. -
sen bütçeyi söyle ona göre konuşalım :)
-
C_e_Z_a bunu yazdı
sen bütçeyi söyle ona göre konuşalım :)
300lira siteden fiyat vermişler :) helal olsun arkadaşa