folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ücretiyle Tatlı Tarifleri Alabileceğim Kişiler Lazım.

Ücretiyle Tatlı Tarifleri Alabileceğim Kişiler Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

oktay usta derdim.ama adam.püf noktasini/ayrıntısını  yazmıyor. iyi bilen yaparsa acemiler için riskli..

en son işsiz kalmıştı o müride, ne oldu sonra adama biliyor musun

YouTube'tan devam ediyor şimdilerde. Bayağı da seveni var.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

öyle ev hanımları var ki 10 tane aşçı yı cebinden çıkarır.  belki de standart tatlı yerine tadı güzel ev tatlılarını daha çok begenebilir müşteriler.

para istemez ben sana istiyorsan bir tatlı tarifi vereyim. :)

kalburabastı ( hurma ) tatlısı 

google da aratirsan Cahide sultan, 

yada sofra kitaplarındaki tarifler güzel.

oktay usta derdim.ama adam.püf noktasini/ayrıntısını  yazmıyor. iyi bilen yaparsa acemiler için riskli..

illa pastane tatlısı olsun dersen bilemem

Katılmıyorum ev hanımları kısmına.

Aşçı dediğin teknik bilir, method tanır. Ev hanımı (eğer özel bir hobisi ve eğilimi yoksa) bu eğitimden mahrumdur.

Hamura nasıl muamele yapacaksın, yaptığın dolguyu nasıl stabilize edeceksin vs.

Stabilizatör, emulgator, kıvam arttirici nedir niye ihtiyaç duyarsın?

Vesaire vesaire...

He elinden güzel ürünler çıkar belki ama profesyonel beklentiyi karşılayabileceğinden emin değilim.

Şahsi görüşüm.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    yalinyalniz bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

en son işsiz kalmıştı o müride, ne oldu sonra adama biliyor musun

almanyaya gitmiş fıstık gibi yaşıyor 

kızını evlendirmiş yeni. bir ay öncede isvicreye gitmiş gezmeye.

instagram daydı ama takip etmiyorum ablam takip ediyor o dedi .

tek bir videosunu gösterdi yemyesil bir yerde yemek yapıyordu.

bir biz köşeyi dönemedik :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WhiteRabbit
    WhiteRabbit's avatar
    Dişi
    futurist bunu yazdı

öyle ev hanımları var ki 10 tane aşçı yı cebinden çıkarır.  belki de standart tatlı yerine tadı güzel ev tatlılarını daha çok begenebilir müşteriler.

para istemez ben sana istiyorsan bir tatlı tarifi vereyim. :)

kalburabastı ( hurma ) tatlısı 

google da aratirsan Cahide sultan, 

yada sofra kitaplarındaki tarifler güzel.

illa pastane tatlısı olsun dersen bilemem

ev hanımı diye arattım ama ev kadınına yönlendiriyor direkt bunu yapıştırdım. Sorun şu "ev hanımı" bir uzmanlaşma değil ki aksine bir uzmanlaşmama. Yani cümle şöyle de kurulabilirdi: "öyle işportacılar var ki 10 tane aşçı yı cebinden çıkarır."

WhiteRabbit tarafından 27/Nis/22 02:35 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

https://www.10best.com/interests/recipes/make-this-chestnut-gelato-dessert-from-chefs-tables-will-goldfarb/

https://ice.edu/coconut-panna-cotta-recipe

Bu tarz bir şeyler mi arıyorsun mesela hocam? Yani kolay değil seri üretim olarak.

Üstelik bireysel çabayla.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

hocalar günde neredeyse 50 70 arası sütlü tatlı satışım oluyor geneli magnolia ve trileçe üzerine alış fiyatım şuan 10tl gr olarakta 220 gr filan ilk bu işe başladığımda 4.50 den alıyordum 10tl kadar geldik.

Lezzet konusunda sıkıntı yok ama kar konusunda sıkıntı var çünkü rakiplerim kendileri imal ettikleri için fiyatta istedikleri gibi oynayabiliyorlar bende bu lüx malesef yok.Yani benim 30 tl yazdığım magnolia 20-25 tl yazabiliyorlar doğal olarak müşteri ucuz diye orayı seçebiliyor.Bu yüzden imalatı evde kendim yapıp fiyatı da dilediğim gibi oynatmayı düşünüorum ama bu hamleyi yaparken kendini kanıtlamış ürünlerin tarifleri ve trickleri olmalı elimde sonra pişman olmayalım.

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

San Sebastian Cheesecake tarifi verebilirim. Kıvamı, tadı mükemmel oluyor: https://www.instagram.com/p/CI0Vb38DsFO/ 

Ayrıca ücretli pastacılık kurslarına gidersen hem bazı püf noktaları öğrenirsin hemde oradakilerden tarifler bulabilirsin belki

Geri kalanı aynı tatlıyı 15 kere yaparak tecrübe edinmekten geçiyor bence.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

hocalar günde neredeyse 50 70 arası sütlü tatlı satışım oluyor geneli magnolia ve trileçe üzerine alış fiyatım şuan 10tl gr olarakta 220 gr filan ilk bu işe başladığımda 4.50 den alıyordum 10tl kadar geldik.

Lezzet konusunda sıkıntı yok ama kar konusunda sıkıntı var çünkü rakiplerim kendileri imal ettikleri için fiyatta istedikleri gibi oynayabiliyorlar bende bu lüx malesef yok.Yani benim 30 tl yazdığım magnolia 20-25 tl yazabiliyorlar doğal olarak müşteri ucuz diye orayı seçebiliyor.Bu yüzden imalatı evde kendim yapıp fiyatı da dilediğim gibi oynatmayı düşünüorum ama bu hamleyi yaparken kendini kanıtlamış ürünlerin tarifleri ve trickleri olmalı elimde sonra pişman olmayalım.

Hacı abi magnolia dedigine baktim, çokta zor bişey değil. Gayet evde yapılabilir ama evde yapınca maliyeti ne çıkar bilemedim. Gene 10 tl den ucuza pek geleceğini sanmıyorum. Çünkü bu tür büyük imalat yapan yerler kremayı, sütü hem daha dandik hem de çok çok alıyorlar. Sen 1-2 paket alacaksın kremayı. Çok büyük alsan 1-2 günde bozulacak, zarar daha büyük. Yani evde yapman pekte maliyeti düşürmeyecek gibi.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

pana cotta var çok basit bir sütlü tatlı.

1 ölçek süt 1 ölçek krema yarım ölçek şeker(bu oran artıp azalabilir ben az şekerli severim). kaynamaya başlayıncaya kadar karıştırıyorsun. kaynayınca altını kapat ve içine 2 tane jelatin atıyorsun. jelatinleri atmadan önce soğuk suda bekleyip yumuşatman gerek(bu oran yaptığın miktara göre artar). jelatin eriyene kadar karıştır. daha sonra kaplara boşalt donuncaya kadar buz dolabında beklet. donduktan sonra üstüne çilek sosu ve çikolata parçaları at.

hem görsel olarak mükemmel hem de çok kolay yapması. tat olarak da baya iyidir. antin kuntin adam geliyorsa dükkana italyan tatlısı diye ver gitsin

Ekerci tarafından 27/Nis/22 10:41 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dükkan nerede?

Tatli yemeye geliriz.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 4441 Toplam Mesaj: 47
tatlı