Ücretiyle Web Sitesi Tasarlanır..
-
Arkadaşlar konu açmıcaktım ama bu aralar biraz sıkışıgım para lazım bana web sitesi tasarlarım html-php dilinde yani tasarımcıya kalır iş =) neyse host domain varsa boşta değerlendirmek isterseniz tbt indirimide olarak yaparım sitenizi =)
-
Werterg bunu yazdı
Arkadaşlar konu açmıcaktım ama bu aralar biraz sıkışıgım para lazım bana web sitesi tasarlarım html-php dilinde yani tasarımcıya kalır iş =) neyse host domain varsa boşta değerlendirmek isterseniz tbt indirimide olarak yaparım sitenizi =)
yap bakalım bana bi site 20 lira çalışır benden
-
hipokondriyak bunu yazdıWerterg bunu yazdı
olum kendin halledersin 20 lira paramı la sende 150 liradan başlar bende işler sen iyi bilirsin hipocum bu işleri =)
-
örnek tasarımların neler
-
Werterg bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıWerterg bunu yazdı
olum kendin halledersin 20 lira paramı la sende 150 liradan başlar bende işler sen iyi bilirsin hipocum bu işleri =)
anlamadıgım nokta bır boktan anlamayan adamlar da web sıtesı yaparız dıyor cok komik gelıyor bana paraya ıhtıyacınız varsa bıldıgınız seylerı yapın
pazarda gunluk gıdın calısın 100 lıra alırsın bu kucumsemek degıl .ınsaatta gunluk calıs 100 lıra yövmiye alırsın. (bireysel algılama )
hipokondriyak tarafından 28/Kas/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir
Böyle oturdugu yerden para kazanılmıyor ücretiyle web sitesi yapılır nedir arkadaş :). -
hipokondriyak bunu yazdıWerterg bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıWerterg bunu yazdı
anlamadıgım nokta bır boktan anlamayan adamlarda web sıtesı yaparız dıyor cok komik gelıyor bana paraya ıhtıyacınız varsa bıldıgınız seylerı yapın
pazarda gunluk gıdın calısın 100 lıra alırsın bu kucumsemek degıl .ınsaatta gunluk calıs 100 lıra yövmiye alırsın.
Böyle oturdugu yerden para kazanılmıyor ücretiyle web sitesi yapılır nedir arkadaş :)olm anladığım kadaryle yapıcam işte ama güzel şeyler çıkartım elbet bilmediğimide araştırır çıkartırım sorun yok çalışcak zaman mı var okuldan olsa onuda yapıcam ama oda yok
-
Yaw sen ne ara web sitesi yapmayı öğrendinde yapıon amk. git çay koy bişi yap amk.
-
Shephard bunu yazdı
Yaw sen ne ara web sitesi yapmayı öğrendinde yapıon amk. git çay koy bişi yap amk.
-
Önceden yapılmış işlerin varsa görebilir miyim?
Bootstrap konusunda bilgin varsa bir şeyler yapabiliriz. -
Huerfanos bunu yazdıShephard bunu yazdı
Adam haklı la korhan :D
-
www.webpage-maker.com bunami guveniyon o_0