Ücretiyle Web Sitesi Tasarlanır..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar konu açmıcaktım ama bu aralar biraz sıkışıgım para lazım bana web sitesi tasarlarım html-php dilinde yani tasarımcıya kalır iş =) neyse host domain varsa boşta değerlendirmek isterseniz tbt indirimide olarak yaparım sitenizi =)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Werterg bunu yazdı

Arkadaşlar konu açmıcaktım ama bu aralar biraz sıkışıgım para lazım bana web sitesi tasarlarım html-php dilinde yani tasarımcıya kalır iş =) neyse host domain varsa boşta değerlendirmek isterseniz tbt indirimide olarak yaparım sitenizi =)

yap bakalım bana bi site 20 lira çalışır benden 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Werterg bunu yazdı

olum kendin halledersin 20 lira paramı la sende 150 liradan başlar bende işler sen iyi bilirsin hipocum bu işleri =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

örnek tasarımların neler 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Werterg bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    Werterg bunu yazdı

olum kendin halledersin 20 lira paramı la sende 150 liradan başlar bende işler sen iyi bilirsin hipocum bu işleri =)

anlamadıgım nokta bır boktan anlamayan adamlar da web sıtesı yaparız dıyor cok komik gelıyor bana paraya ıhtıyacınız varsa bıldıgınız seylerı yapın 

pazarda gunluk gıdın calısın 100 lıra alırsın bu kucumsemek degıl .ınsaatta gunluk calıs 100 lıra yövmiye alırsın. (bireysel algılama )

Böyle oturdugu yerden para kazanılmıyor ücretiyle web sitesi yapılır nedir arkadaş :). 

hipokondriyak tarafından 28/Kas/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Werterg bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    Werterg bunu yazdı

anlamadıgım nokta bır boktan anlamayan adamlarda web sıtesı yaparız dıyor cok komik gelıyor bana paraya ıhtıyacınız varsa bıldıgınız seylerı yapın 

pazarda gunluk gıdın calısın 100 lıra alırsın bu kucumsemek degıl .ınsaatta gunluk calıs 100 lıra yövmiye alırsın. 

Böyle oturdugu yerden para kazanılmıyor ücretiyle web sitesi yapılır nedir arkadaş :) 

olm anladığım kadaryle yapıcam işte ama güzel şeyler çıkartım elbet bilmediğimide araştırır çıkartırım sorun yok çalışcak zaman mı var okuldan olsa onuda yapıcam ama oda yok 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Yaw sen ne ara web sitesi yapmayı öğrendinde yapıon amk. git çay koy bişi yap amk.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

Yaw sen ne ara web sitesi yapmayı öğrendinde yapıon amk. git çay koy bişi yap amk.

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Önceden yapılmış işlerin varsa görebilir miyim?
    Bootstrap konusunda bilgin varsa bir şeyler yapabiliriz.

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Huerfanos bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

Adam haklı la korhan :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

www.webpage-maker.com bunami guveniyon o_0

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 3325 Toplam Mesaj: 27