Ücretli Adsense Alınacaktır.
-
Elinde pinli adsense hesabı olan ve satmayı düşünen arkadaşlardan fiyat rica ediyorum.
-
Hocam blogspotta bir blog kur içine 1 hafta boyunca yazı yaz, başvur adsense hesap sende anında.
-
ihtiyaçtan dolayı 500$ a bırakırım
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------İhtiyaç'tan dolayı OHA diyorum :)
-
benim bütün gmail hesaplarımda adsense var ve almak 1 saat fln sürüyo siz neden para ile alıyorsunuz anlamadım ben :S
-
Tahribat.Com Forumlarında, Türk Ticaret Kanununa ve Markaların Korunması Hakkındaki Kanuna aykırı olduğu sebebi ile Google AdWords kuponlarının satılması, dağıtılması yasaktır. Aksi taktirde "Altıncı Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)
-
coLin bunu yazdı:
Tahribat.Com Forumlarında, Türk Ticaret Kanununa ve Markaların Korunması Hakkındaki Kanuna aykırı olduğu sebebi ile Google AdWords kuponlarının satılması, dağıtılması yasaktır. Aksi taktirde "Altıncı Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)
-----------------------------yasada açık var :) adsense ibaresi yer almıyor..
-
ByTechno bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
-----------------------------yasada açık var :) adsense ibaresi yer almıyor..
-----------------------------aynen :D
-
aLsanCaK bunu yazdı:
bide aLsanCak olacan dost kazzığımı bu ? : ) -
aramızda 500$ paramı naytcigim yaa :D en son 75 bin evroluk alman hesaplarında gezinti yapıyoduk :D hicmi kiyiya koseye benim icin bisiler sikistirmadin
-
aLsanCaK bunu yazdı:
aramızda 500$ paramı naytcigim yaa :D en son 75 bin evroluk alman hesaplarında gezinti yapıyoduk :D hicmi kiyiya koseye benim icin bisiler sikistirmadin
hahaha atsam adsenseyi napim :D hem o hesaplardan sana vermişmiydim ben ya :D