folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ücretli Msn Kurtarma Yapılacaktır .. Acil..!!

Ücretli Msn Kurtarma Yapılacaktır .. Acil..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi savcılığa git onlar icabına bakarlar her halde :S

Doğrudur ancak Vakit Dar, Savcılık ile dava ile uraşacak Zaman yok.. Kısa Zamanda sonuçlandırılmazsa Ciddi Bir Zarar Söz konusu Olacak.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Doğrudur ancak Vakit Dar, Savcılık ile dava ile uraşacak Zaman yok.. Kısa Zamanda sonuçlandırılmazsa Ciddi Bir Zarar Söz konusu Olacak.

abi sen buzulun yazıgını dene.

ben lisedeyken hem kendı mail adresımı hemde  mudur yardımcısının maıl adreslerını bu yontemle gerı almıstım hemde 2 günde.

denemekten bır zarar gelmez.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

abi sen buzulun yazıgını dene.

ben lisedeyken hem kendı mail adresımı hemde  mudur yardımcısının maıl adreslerını bu yontemle gerı almıstım hemde 2 günde.

denemekten bır zarar gelmez.

Yok Ne Vaktim nede imkanım yok uraşmaya, Zaten Para Cebimden Çıkmıyo, Bilgisi İyi Olan Birilerinin faydalanması Daha makbul. Bir Taşla İki Kuş Vurmuş Olurum hem, Firma Sahibi Sevinecek, İhtiyacı Olan bir Kardeşimizde Sevinecek. Bende her iki tarafı Sevindirmenin Sevincini yaşayacam. hem firma Sahibi Çok İyi bir insan. Benim her derdimle ilgilenen Seven bir abim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam yaparım yapmaz deilim ama 1000 TL yanlıs okumadımsa az bı mıktar deil 1000 tL merak ettım ne var ucunda gene aynı seın gıbı bırıde facesıne grcekmıs 5000 TL teklif ettı arastrdım adam pokerde cıp manyagı cıktı sanada ole bısımı lazım ozel bı durumsa elımden gelenı yaparım pm at konuyu orenelım

Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

higher bunu yazdı:

hocam yaparım yapmaz deilim ama 1000 TL yanlıs okumadımsa az bı mıktar deil 1000 tL merak ettım ne var ucunda gene aynı seın gıbı bırıde facesıne grcekmıs 5000 TL teklif ettı arastrdım adam pokerde cıp manyagı cıktı sanada ole bısımı lazım ozel bı durumsa elımden gelenı yaparım pm at konuyu orenelım

hayır Hocam Belirtmişim Zaten, Şirket Msn Adresi Önemli Bitmiş bir İhalenin Ödemesinin Yapılacağı Zamana Denk geldi. Ödemede Az uz bişey değil. Rica etti, Benden Bende Müsait değilim Uraşmaya, Aklıma O faydalansın Buradan bir Kardeşimde Faydalansın Olayı geldi. Konuyu Açtım Bu Vesile ile. 

Kesinlikle İllegal Bir Uraşı ile ilgili değildir. Adam helal Kazancından Ödeme Yapacaktır. 

Bilgileri Atıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

bana msn den ulas bi

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi msn çalan arkadaş biraz işten anlıyorsa hack mack sökmez az salak olması lazım salak olsa zaten gizli soruyu falan unutturdu diye düşünüyorum.

bu verdiğim dökümanda herşey mevcut bir kaç arkadaşda bu yöntem ile geri aldı en güzeli formu doldurup yolla sen yinede abi ne olur ne olmaz :)

şahsen benim hacklediğim bir mail olsa hiçde numara yiyeceğimi sanmıyorum :) çünkü alacak kişi ya fake yedirecek kimse yemiyor artık onu , ya keyloger yedirecek oda kolay iş değil ya mail şifresini tahmin edecek ölme eşşeğim ölme :)

ayrıca bu arkadaşa bir tavsiyede bulunayım www.bilmemne.com gibi bir domain alsın ve maili ve msn i buna kaydetsin.böylece domaini çaldırmadığı sürece her zaman geri alabilir mailini.

inş. işinizi görecek şekilde zamanında bulabilirsiniz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

higher bunu yazdı:

bana msn den ulas bi

Misafirlikteyim Msn Müsait değilm. Eklerseniz Gece 12 den sonra Girebilirim. Şimdilik bir yere Gidecem. görüşürüz Gelirim kısa zaman Sonra.

ShockMan@kinghackerz.com yada umitnetcafehizmetleri@gmail.com Bu ikiside Msn adreslerimdir..

Buzul Hocam Teşekkür ederim ama inanın Uraşmaya Zamanım yok. Bu işte Profesyonel Bir İnsan Kazansın İstememim nedeni Zamanında Dar Oluşundandır. Hem Vakit Yok Zamanım yok uraşmaya.

Msn Çalan İşten Anlamıyo,Şifreyi Bilen Ve Adilik eden Biri. Ama Gizli Soru ve cevabı değiştirebilecek kadar anlıyo.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Sahir bunu yazdı:
    PM Attım Sana Bütün Maili ve Bilgileri Geri Getirebilirim ..
    nasıl :|

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    madem adresini biliyorsun neden hala burada duruyorsun anlamam ki.

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
Toplam Hit: 8366 Toplam Mesaj: 46