Ücretli Vpn İçin Ne Önerirsiniz?
-
zenmate kullanıyordum bitti.
şimdi yenilicem fakat sorun çıkardı ödemeyi geçmedi birtürlü. o arada sorayım dedim tavsiye edeceğiniz başka bir servis varmıvpn
-
okayfreedom
-
Şifreyi başkalarıyla paylaşmayacağına söz verirsen premium Zenmate hesabı verebilirim. Şuan kullandığım hesap. Aralık 2018'e kadar süresi var.
Ek : Mobilde ve Windows uygulaması çalışmıyor engelli olduğundan dolayı sadece Chrom eklentisi.
mkyb tarafından 24/Nis/17 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Şifreyi başkalarıyla paylaşmayacağına söz verirsen premium Zenmate hesabı verebilirim. Şuan kullandığım hesap. Aralık 2018'e kadar süresi var.
Ek : Mobilde ve Windows uygulaması çalışmıyor engelli olduğundan dolayı sadece Chrom eklentisi.
alabilirim başkalarına vermem söz konusu dahi olmaz geçen bir yıl kullandım kimseye vermedim öyle bir sohbetim yok :)
-
purevpn olabilir hocam bir bakın isterseniz.
-
CyberGhost 6 kullanıyorum log da tutmuyor,
-
Log tutmalarindan yana sikintin yoksa astrill
-
zenmate yeni üyelikte 7 gün premium veriyor.
temp-mail üzerinden bi mail aç, zenmate üye ol, 7 gün premium kullan, 8. gün yeni bir mail al, tekrar premium kullan.
-
Linux kullanıyorsan; Digital Ocean, Vultr gibi bir yerden en ucuz sunuculardan bir tane alıp onu VPN olarak da kullanabilirsin*. Vultr'da aylık $2,5'lık makineler var mesela. Hem bulutta da sunucun olur. Windows için de kullanılabiliyordur belki, uğraşmadım.
*: https://www.unixmen.com/sshuttle-poor-mans-vpn-ssh/
-
Öncelikle kendin kurmanı öneririm ama yok dersen okeyfreedom mu ne vardı ondan uzak dur alacaksanda nordvpn kur
-
purevpn ateş eder