Ücretsiz ! - Envato Elements İsteklerinizi Anında İndirin!
-
end bunu yazdıVOLT bunu yazdıend bunu yazdıKaptaN bunu yazdıVOLT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
hocam indirip upload ettiip paylaşsan daha iyi olmaz mı ? bu şekilde envatodan link vererek çok saglıklı degil sanki .
Depolama işleriyle uğraşmak istemedim hocam birde indirip upload etme olayı kullanıcıyıda çok bekletecekti ki projeyide pek ciddiye aldığım söylemez bunu yapma amacım tamamen hobi bcvc koyma amacım spam engellemek ciddiye alır ve boş zamanım olursa upload olayına girerim teşekkür ederim yorumunuz için.
bu şekilde biraz zor olacak sanki eğer linux üzerinde upload vb... yaparım dersen server desteği veririm .
valla volt hocam envato acc ve proxy destegi saglarsa, sen de depolama genisligi olan bir server saglarsan, sunucuya cekecek bisiler yazarim.
maksat arsiv olsun.
yazılımı geliştirme veya sunucu tarafında takıldığım bir yer yok şuanda hocam sadece ilgilenmiyorum pek çünkü getirisinin olacağını düşündüğüm bir proje değil şuan için.
takildigini dusundugumden degil zaten hocam, ilgilenmedigini soylediginden oturu tahribat ici bir arsiv olmasi adina boyle bir teklifte bulundum, ben ilgilenirim zira :)
tabii sicak bakmiyorsundur, o ayri. emegine saglik.
whatsapptan bir yere varmaz diyorsun fakat nasil monetize edecegine gore degisir o olay.
atiyorum, indirmelere 120 saniye limit koyar, aylik 10 liralik aboneliklerle suresiz indirme imkani koyarsan akar gider.
Hocam arşiv olması için bir web sitesi açarak ona bot bağlayarakta çok daha rahat yapabilirsiniz bunu fakat benim bunu aylık 10 liraya satmam pek olası değil çünkü her yerde aylık 10 liraya ortak 30 - 35 liraya kişisel hesap satılıyor envato için
-
VOLT bunu yazdıend bunu yazdıVOLT bunu yazdıend bunu yazdıKaptaN bunu yazdıVOLT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
hocam indirip upload ettiip paylaşsan daha iyi olmaz mı ? bu şekilde envatodan link vererek çok saglıklı degil sanki .
Depolama işleriyle uğraşmak istemedim hocam birde indirip upload etme olayı kullanıcıyıda çok bekletecekti ki projeyide pek ciddiye aldığım söylemez bunu yapma amacım tamamen hobi bcvc koyma amacım spam engellemek ciddiye alır ve boş zamanım olursa upload olayına girerim teşekkür ederim yorumunuz için.
bu şekilde biraz zor olacak sanki eğer linux üzerinde upload vb... yaparım dersen server desteği veririm .
valla volt hocam envato acc ve proxy destegi saglarsa, sen de depolama genisligi olan bir server saglarsan, sunucuya cekecek bisiler yazarim.
maksat arsiv olsun.
yazılımı geliştirme veya sunucu tarafında takıldığım bir yer yok şuanda hocam sadece ilgilenmiyorum pek çünkü getirisinin olacağını düşündüğüm bir proje değil şuan için.
takildigini dusundugumden degil zaten hocam, ilgilenmedigini soylediginden oturu tahribat ici bir arsiv olmasi adina boyle bir teklifte bulundum, ben ilgilenirim zira :)
whatsapptan bir yere varmaz diyorsun fakat nasil monetize edecegine gore degisir o olay.
atiyorum, indirmelere 120 saniye limit koyar, aylik 10 liralik aboneliklerle suresiz indirme imkani koyarsan akar gider.
benim bunu aylık 10 liraya satmam pek olası değil çünkü her yerde aylık 10 liraya ortak 30 - 35 liraya kişisel hesap satılıyor envato için
gelecek projeler veyahut mevcut proje icin bir donate modeli olarak sunabilirsin bunu, sonucta 120 saniye dedigin sey alti ustu 2 dakikacik. hizmet yine ucretsiz olacak.
-
Gayet güzel olmuş taşekkürler.
-
end bunu yazdıVOLT bunu yazdıend bunu yazdıVOLT bunu yazdıend bunu yazdıKaptaN bunu yazdıVOLT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
maksat arsiv olsun.
benim bunu aylık 10 liraya satmam pek olası değil çünkü her yerde aylık 10 liraya ortak 30 - 35 liraya kişisel hesap satılıyor envato için
gelecek projeler veyahut mevcut proje icin bir donate modeli olarak sunabilirsin bunu, sonucta 120 saniye dedigin sey alti ustu 2 dakikacik. hizmet yine ucretsiz olacak.
bu mesajdan bir süre sonra yazılımın yapısını komple değiştirdim araya S3 soktum artık herkesin istediği oldu :) down-up yapıyorum artık dosyalar artık bende ve link geçerlilik süreleride bende şimdi sıra otomatik ödeme linki ile premium üyelere reklam yokta onuda yaptıktan sonra $ forever restartall
-
x-files bunu yazdı
Gayet güzel olmuş taşekkürler.
Rica ederim...
-
VOLT bunu yazdıKaptaN bunu yazdıend bunu yazdıKaptaN bunu yazdıVOLT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
maksat arsiv olsun.
valla hocam sunucu derken 50 gb digitalocean desek ama açarız 20 tane yandex oraya uplarız ama şifre koymak lazım ziplere neden dersen yandex vb.. md5 vb.. göre kontrol ederse sililebliyor
silinmemesi için en kolay yol ucuzndan bir domain alıp yandex şirket olarka kaydedip bissürü hesap açıp yüklemek 5 ay öncesine akdar 470 mail hesabım vardı tabi mail degil disk olarak kullanıyordum hepsi ağzına kadar doludu sorun çıkartmadı.
en mantıklısı şu olurdu aws s3 kullanmak tabi projenin bir getirisi olsaydı dediğim gibi whatsapp üzerinden pek bir yere varamaz bu proje ancak ilerde web versiyonunu açarım o zaman s3 kullanırım sorunsuz dagıtırım
digitalocean spaces: ayda 5usd , 250gb alan 1tb transfer veriyordu sanırım.
bcvc den çıkarısın 5 doları zaten
-
yolbulucu bunu yazdıVOLT bunu yazdıKaptaN bunu yazdıend bunu yazdıKaptaN bunu yazdıVOLT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
maksat arsiv olsun.
valla hocam sunucu derken 50 gb digitalocean desek ama açarız 20 tane yandex oraya uplarız ama şifre koymak lazım ziplere neden dersen yandex vb.. md5 vb.. göre kontrol ederse sililebliyor
silinmemesi için en kolay yol ucuzndan bir domain alıp yandex şirket olarka kaydedip bissürü hesap açıp yüklemek 5 ay öncesine akdar 470 mail hesabım vardı tabi mail degil disk olarak kullanıyordum hepsi ağzına kadar doludu sorun çıkartmadı.
en mantıklısı şu olurdu aws s3 kullanmak tabi projenin bir getirisi olsaydı dediğim gibi whatsapp üzerinden pek bir yere varamaz bu proje ancak ilerde web versiyonunu açarım o zaman s3 kullanırım sorunsuz dagıtırım
digitalocean spaces: ayda 5usd , 250gb alan 1tb transfer veriyordu sanırım.
bcvc den çıkarısın 5 doları zaten
AWS S3'e geçirdim şuanda hocam indiriyor artık s3'e kendi giderini karşılaması içinde bir kaç fikir var aklımda onları uyulayacağım gün içinde. linki bozmayan normal kısaltma sitesi bulursam reklamsız kısaltma için s3 linki çok uzun aşırı uzun
-
1 gün dayanamamış aşırı yüklenme diyor patlamış sanırım
-
xylgn_ bunu yazdı
1 gün dayanamamış aşırı yüklenme diyor patlamış sanırım
büyük bie güncelleme atıyorum hocam arada açıyorum millete yazıyorum ihtiyaçlarını gidertiyorum sonra devam
-
sistem güzel çalışıyor. ellerine sağlık.