Ücretsiz 6 Tane Domain
-
ArduouS bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Arkadaşlar kullanmadığım 2 domainim var.
projesi olan arkadaşa ücretsiz vericem
sahtemail.com -- verildi
trollgaleri.com
enteresanbilgiler.net -- verildi
yandextr.org -- verildi
indirimlifiyat.org
whatisthatmusic.com
yanlızz boşu boşuna almayın lütfen projesi olan yada ihtiyacı olanlar istesin
domainler isimtescilde.
hocam trollgaleriden karikatür sitesi yapmayı düşünmekteyim hostingi bugün tbtden bi arkadaştan temin ettim domain vardı sırada yardımcı olursan
isimtescil mailini pmle
-
Önemli isimtescil.net üzerinden Domain taşıma işlemi için günlük 5 sms gönderilmektedir! Günlük Sms gönderme limitiniz dolmuştur.
şeklinde bir uyarı aldım. Arduousa trollgaleri.com yarın gödnerilecek. onun dışında elimde bir tane domain kaldı whatisthatmusic.com onuda artık yarın bu saatlerde transfer edebiliriz isteyene. gönderilenler hayırlı olsun iyi projeler.
iLLuMiNaTi tarafından 29/Ağu/12 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
ErotikPanda bunu yazdı
Önemli isimtescil.net üzerinden Domain taşıma işlemi için günlük 5 sms gönderilmektedir! Günlük Sms gönderme limitiniz dolmuştur.
şeklinde bir uyarı aldım. Arduousa trollgaleri.com yarın gödnerilecek. onun dışında elimde bir tane domain kaldı whatisthatmusic.com onuda artık yarın bu saatlerde transfer edebiliriz isteyene. gönderilenler hayırlı olsun iyi projeler.
çok sağol hocam teşekkür ederim
-
Enteresani baskasina mi verdin hocam?
-
Noneyim bunu yazdı
evet hocam merak etme aynı domainden mevcut şu isimtescil sms kilidi hallolsun sanada yollayacam boşta bırakmam rahat ol :)
-
ErotikPanda bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
evet hocam merak etme aynı domainden mevcut şu isimtescil sms kilidi hallolsun sanada yollayacam boşta bırakmam rahat ol :)
Eyvallah hocam da, ayni domainden nasil oluyor :D listenin pmleyebilir misin merak ttim kac domainin var :)
-
Noneyim bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Eyvallah hocam da, ayni domainden nasil oluyor :D listenin pmleyebilir misin merak ttim kac domainin var :)
Farklı uzantısı var hallederiz onunla.
90 den fazla domainim vardı yarısını sattım birazını dağıttım 10 tane sağlam domain kaldı elimde. onlarda bende saklı kalsın :)
-
whatisthatmusic.com a talibim ama baştan soylıyım hocam sonra arıza olmasın o domain ile ilgili bi proje var kafamda ama şuanlık degil okul acıldıktan sonra hayata geçirebiliceğim bi proje sorun olmazsa alabilirim onu. Biri cıkarda ben hemen baslıcam projeye derse ve ona vermek istersen ses cıkarmam
-
Arkadaşlar pm ler geliyor fakat bütün domainleri dağıttık elimde kalmadı başka.
-
Tüh be music e taliptım ama neyse hocam hayırlı olsun alan arkadaşa.