Ücretsiz Domain Ve Hosting
-
Arkadaşlar net işlerinden çok fazla anlayan biri değilim kendi çapımda blogum filan var az çok biliyorum yani.
Ama kendime kişisel bir web sitesi kurmaya karar verdim Gazeteciyim kendi haberlerimi, yazılarımı, yayınlayabileceğim bir web sitesi düşünüyorum çok büyük çaplı düşünmüyorum birkaç bölümden oluşan bir web sitesi yeterli olur.
bu işte bana Ücretsiz yardım edebilecek birisi varmı acaba ?
-
ucretsiz host verirlerde. domaini kimsenin verecegini sanmıyorum, ancak dot.tk adresine proxyle giris yapıp tk uzantılı ucretsiz domain alabilirsin.
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
ucretsiz host verirlerde. domaini kimsenin verecegini sanmıyorum, ancak dot.tk adresine proxyle giris yapıp tk uzantılı ucretsiz domain alabilirsin.
-----------------------------hocam ordan .tk uzantılı adres alınca serbestçe kullanabilecek miyim bir sıkıntı çıkmadan
-
google sites yada bloggerden bişiler yapabilirsin zaten asıl sorun domain host veren tbt de de olur x)
not: hoca ver 10 15 lira bişi al domainini kafan rahat olsun bedava domainler elinden her an gidebilir
-
PanxeR bunu yazdı:
google sites yada bloggerden bişiler yapabilirsin zaten asıl sorun domain host veren tbt de de olur x)
not: hoca ver 10 15 lira bişi al domainini kafan rahat olsun bedava domainler elinden her an gidebilir
-----------------------------blogger filan kullanıorm da öyle .....blogspot.com filan hoş olmuyor o yüzden bu yola gidiyorum.. konyada varsa bu işle ilgilenen yüz yüze verebilirim para ama net alemine pek güvenemiyorum burdan çıkarsa birisi bana para gönder ben kurayım diye ona da gönderebilirim
-
gazeteciysen 15 tl domain + 15 tl hosting = 30TL bence türkiyede cok büyük para değil...
-
Turania bunu yazdı:
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------hocam ordan .tk uzantılı adres alınca serbestçe kullanabilecek miyim bir sıkıntı çıkmadan
-----------------------------zamanım olmadığı için pek uğraşamıyorum ama tk uzantılı bi sitem var kullanıyorum ne zamandır bi sorun çıkmıyor rahatlıkla kullanabilirsin ama arkadaşın dediği gibi proxy ile ancak bağlanabilirsin aksi halde 12 dolarlık fiyatıyla Türkiye şubelerine gönderiyorlar.
-
xxjokerxx bunu yazdı:
gazeteciysen 15 tl domain + 15 tl hosting = 30TL bence türkiyede cok büyük para değil...
-----------------------------henüz maaş almıyorum uzun bir süre de almıcam :)
-
Turania bunu yazdı:
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------henüz maaş almıyorum uzun bir süre de almıcam :)
-----------------------------maaş almasan bıle yıllık 30 TL vereceksın her ay vermıyeceksınya hocam o kadarda verebılecek gucun vardır heralde :)
-
var da ücretsiz yapabilecek birisi varsa ne gerek var yani yardım istiyorum zaten..
-
arkadasım sen ne dediğinin farkındamısın bu domain dediğin bahçede ağaçdan toplanmıyor bedava verecek ***** varken ben neden para vereyimmi diyosun?