Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Ve Hosting
-
destekliyorum arkadaşı. üye oldum. benim de bi projem vardı e-ticaretle ilgili. ii oldu. bekliyoruz...
-
noldu bu proje , 1 mayısta açılıyor mu ?
-
kefillerine sormak lazım
-
1 MAyıs diyo adam
görmüyomunuzmuşunsunuzma?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------1 MAyıs diyo adam
görmüyomunuzmuşunsunuzma?
-----------------------------görüyoz heralde o kadar mal deiliz de
son duurm nedir hani erteleme yada erken başlama vs var mı die soruoz
-
Arkadaşlar sistem test etmeniz için hazır gibi. 1 Mayıstan Önce söz verdiğimiz gibi kullanımınıza sunalacak.
Sistemin test aşamasında olduğunu özellikle belirtmek isterim. Bu kampanyayı da sizler test edin ve çıkan hataları - görüşlerinizi bildirin diye yapıyoruz.
E-mail adresini bırakmış ve gelen emaili doğrulamış arkadaşlara email yolu ile giriş bilgilerini göndereceğiz. Ücretsiz olarak devamlı kullanabilirler.
(gelen emaili doğrulamış olanlar diye özellikle belirtiyorum çünkü kayıt olan emaillerin sadece %20'si dorulanmış, doğrulama için size gelen emaildeki linki tıklamanız yeterli)
Sistem hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse;
- Açık Kaynak bir e-ticaret yazılımı olan opencart üzerinde değişiklik yapılarak 1 dakika içerisinde kendi domaininizde (kendi domaininiz yoksa subdomain ile kayıt olup istediğiniz zaman kendi domaininizle değiştirebilirsiniz) e-ticaret sitesi açabilmeniz sağlandı. Böylelikle hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan e-ticaret sitenizi 1 dk içinde açabileceksiniz.
- Bu işi dünyada en iyi shopify.com yapıyor, Türkiyede de maxidurak.com vardı bilenleriniz vardır.
- kredi kartı, paypal ve diğer ödeme yöntemleri sistemde tanımlı ( test süresi boyunca kredi kartı açık olmayacak)
- limitsiz ürün -kategori fotograf ekleyebilirsiniz .
- Sistemde birçok tema olacak, temaların rengi fontu gibi şeyleri basit olarak önyüzden düzenleyebilirsiniz.
- ürünlerinizi isterseniz bizim sitemizde de yayınlayabilir ve vereceğimiz reklamlar - promosyonlar sayesinde satışlarınızı arttırabilirsiniz, fakat bu sizin seçiminize bağlı isterseniz de sitenizi bizimle hiçbir bağı olmadan tamamen ayrı bir site şeklinde açabilirsiniz.
Şimdilik bu kadar, 1 mayıstan önce mail ile bilgi vermiş olacağız.
-
Hocam paylaştım faceımde de sayfamda da ... İlgilenırsen sevırınım :)
-
Arkadaşlar üye olan arkadaşlara email ile bilgi gönderildi.
Herkeze iyi akşamlar.
info@supersayfa.net
-
Demo gösterilse daha iyi olacağı kanaatindeyim. en azından fikir oluşur insanların kafasında.
-
niye her sey bozuk türkceyle görünüyor (bilmek için)
Yeni hesabınızı {alışveriş} yaratılır gibi