Ücretsiz Fidan Diktirin.
-
noname bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Çam ağacı yerine meyve ağaçları filan dikilsin bari.
Bir yangın olsa tüm ormanlar elden gidiyor.
Öyle bi rivayet dolaşıyordu. Amerika desteğiyle her yerimiz çam kaplanmış falan. Muhtemelen yöreye göre ve hava temizleme / oksijen yayma oranına göre en verimli olacak ağaçlar seçiliyordur. Ama kamp atmaya gidince çamlık yerine meyveliği ben de tercih ederim mesela. İşin aslını bulmak lazım
+1
Zeytin eksinler kardeşim.bizmi sağlıcaz bütün dünyanın oksijenini bi havayı sömürmedikleri kaldı.
-
Ben de geçen günlerde kayıt olmuştum. Ama bana inandırıcı gelmedi. Mevkiiyi söylüyor da yahu ben nasıl emin olacağım diktiklerinden, bu heriflere kalsa zaten şimdiye kadar 400.000.000 fidan dikmişler :)
-
Kendiniz dikin..
-
Sizi gidi beleşçiler sizi....
Gelecegenefes.com un ilk konusunu ben açmıştım.
Aha linki burada : https://www.tahribat.com/forum/11112019-saat1111de-11-milyon-fidan-dikiliyor-243341
İnsanlar çevre bilincine sahip olsunlar, insanlar toplumsal bir olayın içerisinde olsunlar, toplum çevre bilincine sahip olsun dedik, konuyu açtık.
Benim açtığım konu 3 günde 770 küsür hit aldı.
Ama aynı konu, ücretsiz fidan dikin başlığı ile açılınca, 1 günde 660 hit aldı.
Şimdi beleşçiler demeyim de ne diyeyim...
Şunu burada açıklayayım.
Sanal olarak fidan sahiplenme olayı bence güzel uygulama, gerçekte hiç bir işe yaramasa dahi insanlar adıma ücretsiz fidan dikilecek diyerek
twitter de paylaşımlar yapıyorlar, bu da insanların ilgisini çekiyor.
Asıl amaç ise, 11 Kasım 2019 da insanların belli alanlarda toplanarak topluca fidan dikmeleri, bu dikme olayında 11 milyon fidan hedefi konulmuş durumda.
Belki bu 11 milyon fidan dikme olayı, Guiness Rekorlar kitabına da girecek.
Yani site üzerinde 3 - 5 tane fidan sahiplenmiş olmanız, pratikte hiç bir işe yaramıyor.
Ama ayın 11 inde fidan dikme alanlarına giderek, 3 - 5 tane fidanı kendi elleriniz ile dikerseniz gerçekten fidan dikmiş olursunuz.
-
Bu yöntem ile çok güzel kara para aklanır yalnız.
-
Uçayimmi 3000 kilometre gelip ekeyim ?
Ezmeyin la yurtdisilari :P
-
tam benlik konu olmuş. 11 kasım dediği gün=11 ay=11 saat=11:11 de tam benim nickle uyumlu olmuş: ajan1111 :DDD beni bu muhabetin yöneticisi falan yapmaları lazımdı :DDD
benim bi parmağım yok hee (;
-
-
ajan1111 bunu yazdı
tam benlik konu olmuş. 11 kasım dediği gün=11 ay=11 saat=11:11 de tam benim nickle uyumlu olmuş: ajan1111 :DDD beni bu muhabetin yöneticisi falan yapmaları lazımdı :DDD
benim bi parmağım yok hee (;
Ama fidan dikebilirsin Ajan :)
-
garga bunu yazdı
Fidan Sahiplen kismi calisiyor guzel... Ordan yapiyorsun zaten islemi.
Ama Fidan bagis kismi direk suspended account diyor...
Dun denedim calismiyordu bak benim sayemde duzelttiler :P