Ücretsiz HD Kanal Var Mı?
-
digitürk, d-smart vs.. dışında digital platforma üye olmadan HD yayın izlenemiyor mu ? İzlenemiyorsa HD uydu alıcı almama gerek yok o zaman... öyle mi?
-
-
Hdsinema nneden engellli olabilir ki.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı müridin dediği HD yayın sanırım online HD izlemek diyor böyle anladım.
ayrıca tv-fm deki kanallar hiç HD gelmedi bana :/
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------hacı müridin dediği HD yayın sanırım online HD izlemek diyor böyle anladım.
-----------------------------Baglantin zayiftir :) Cam gibi izliyorum :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------ooo benim bağlantıdaysa problem yazıları bile HD göremiyom :)
hatta ATVyi tıkladım ilk normal büyütmeden ki görüntü bildiğin 320*244. tam ekran yapınca zati bişey belli olmuyo :W
-
galiba anlatamadım.. ben tv deki HD yayından söz ediyorum... HD uydu alıcı almak istiyorum.. digitürk vs. abone olmadan izlenecek kanal var mı diye sordum..
-
elcondor bunu yazdı:
-----------------------------galiba anlatamadım.. ben tv deki HD yayından söz ediyorum... HD uydu alıcı almak istiyorum.. digitürk vs. abone olmadan izlenecek kanal var mı diye sordum..
-----------------------------hcı problem bende mi sende mi çözemedim..
3 soruma evet ya da hayır dersen herkes anlamış olur sanırım.
1-ATV Show Kanal D vs vs kanalları HD mi izlemek istiyorsun?
2- DigiTurk ve DSmart ın HD yayınını beleşe netten mi izlemek istiyorsun?
3- Bunların dışında HD kanal mı izlemek istiyorsun beleşe?
Edit: anladım problem bendeymiş hacı senin istediğin 3, sorumda bahsi geçen birşey.
Sen digiturk ve dsmarta para vermeden, HD uydu alıcısı ile HD kanal izlemek istiyorsun..
HD yayın yapan kanallar var ordan bakabilirsin, ama çoğu paralı şimdilik.
(Ecnebi HD beleş kanallar var onlar ayrı tabi)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Bi ss alır mısın hocam? 20 Mbit bağlantım var 24 inch monitor.. Bildiğin pixel sayıyorum videoda..
-
Turksat üzerinde TRT HD, ATV HD var benim bildiğim ve izlediğim. TRT HD yi tavsiye ederim Discovery'deki belgesellerden veriyorlar ara sıra.
-
senin dedigin uyduya server attıyorsun öyle izliyorsun ismi dreambox biraz incele nasil alıcagını görürsün.