Ücretsiz Hosting-Domain Tavsiyesi
-
tk nin free oldugunu bilmiyordum hocam ilgileneyim ayrica mail isine bulasmadik hocam cunku buradan ders notu vs de paylasicam. simdi ise bana sadece. rar veya. zip dosyalarinin uploadina izin verecek PHP file uploader script lazim elinde olan muridler bi yardim etsinler hayrina :)
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------.tk domainler artık türkiye'de de tamamen bedava. Domain olarak da orayı tercih edebilirsin. sub domain falan uğraşma boşuna hocam.
-----------------------------ilaç gibi geldi hoca :)
-
byehost a 21 mb dosya aktarayım dedim 2 saat 20 dk sürdü.
freehostlardan hayır gelmez. domaini tk alsanda hostu birinden iste.
-
freehost kullanmak istedim
herseyi kabul etmiyor
yok onu sil bunu silme :S
tek sayfa oluşturcaksın heralde html ya da php yoksa izin vermiyor
upload lüx kalıyor :D
-
ders notu ödev vs. paylaşmak ve öğrencilerle iletişim halinde olmak için coursekit.com u kullanabilirsiniz. hoca dersiyle ilgili hesap açıp ders için site tarafından verilen kodu öğrencilere dağıtabilir ve öğrenciler bu kod ile site üzerinden derse katılabilir. çok kullanışlı bir site. ödevleri de bu iş için açılmış bir maile gönderirlerse her şey derli toplu olur. biz böyle kullanıyoruz başka bir şeye gerek kalmıyor. kolay gelsin
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------matr0x bunu yazdı:
-----------------------------.tk domainler artık türkiye'de de tamamen bedava. Domain olarak da orayı tercih edebilirsin. sub domain falan uğraşma boşuna hocam.
-----------------------------ilaç gibi geldi hoca :)
-----------------------------aynen hocam biri hayrına host verse iyi olur
-
cızık
-
wuploada yüklesinler sana link versinler :|
paylaşırkende wu linklerini paylaşırsın scriptle filan uğraşma dünya kadar free filehost var.
son hız up-down
-
yok dayi ufak capta bir site olacak iste file upload ders notu paylasimi belki forum vs kurarim arada web ile ugrasiyoruz isime yarar yani yinede oneriler icin sagolda domaini aldik bir tek hayirsever birinin host vermesi kaldi :)
-
bizim cankırcaya ulastım akşam gerekli bilgileri vericem kardeşim. yer ayarladım (=