Ücretsiz Java Eğitim Seti
-
RimPalace bunu yazdı
1 tanesine başlayayım
Mimar Aslan Java SE ?
Kerim Fırat Java SE ?
İkisi de çok itici geliyor bana. Yine de Mimar Aslan derim. Java şampiyonlukları mı ne var öyle bişeyler..
-
SkynetX e katılaraktan Yabancı kaynakların daha faydalı olduğunu söylemek istiyorum. özellikle java da,
-
DuPi bunu yazdı
SkynetX e katılaraktan Yabancı kaynakların daha faydalı olduğunu söylemek istiyorum. özellikle java da,
yabancı kaynaklar güzelde anlayacak kadar ingilicce yok hocam
-
RimPalace bunu yazdıDuPi bunu yazdı
yabancı kaynaklar güzelde anlayacak kadar ingilicce yok hocam
hocam 14 yaşında kardeşim var sürekli yanımda durur beni izler program vs yazarken kodları okurken falan kendimle olan munakaşamı izler,
2 hafta önce pc'sine gamemaker uygulamasını kurdum. hiçbir programlama altyapısı olmamasına rağmen çok kaliteli kodlar yazdı. ve hatta kendisi bile şaşırdı.
olay şu uğraşmadan öğrenemezsin ingilizce bilmiyorsun ilk okuduğunu anlamazsın 2 olur, 3 olur, 4 olur 5 te bakarsın ki yazabiliyorsun. yani öğrenmek için okumak şart! bir yerden başlamak lazım. neden şimdi olmasın!
-
xamarin icin biseyler varmi elinizde ?
ingilizce de olur
java görsel eğitim java ücretsiz eğitim java video java izle java izle öğren java nedir