Ücretsiz Koruma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Erkek
    aga bende kurdum o programı bende öyle bir sorun olmadı ama araştıracağım

Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var;Akıl için son tavır,saçlarını yolmak var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Erkek
    A rkadaşım sorununun cevabını buradan ayrıntılı bir şekilde öğrene bilirsin umarım yardımcı olur ...

http://www.netpia.com.tr/akategori/31

Saygılar

Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var;Akıl için son tavır,saçlarını yolmak var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Baslat a gir arkadaslm ...
    calıştır'ı tıkla
    Regedit yaz...
    daha sonra Ctrl + F yada F3 Tusuna Basarak ..seni yönlendiren sitenin adresini yaz. arat ..bulunan ilk sey start page olacak.
    burdakini about:blank olarak değiştir
    daha sonra tekrar Ctrl + F yada F3 tusuna bas ve aramaya devam ettir
    buldugu url1 ve bunun altında ne kadar sey varsa hepsini sil
    daha sonra Regediti Kapat..ve diledigin adrese gir (:
    Ha dün bir arkadas bisey daha anlatmişti onuda deneyebilirsin
    İnternet exp. -Araclar -Eklentiler -Eklentileri yönet
    işine Yaramadigini düşündügünü devre dışı bırak bu kadar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my_hacker
    my_hacker's avatar
    Erkek
    ya usta en kolayı git inndir.com a spy emergency 2006 die tarat casus yazılım girmiş senin pc ye bu da casus yazılımları atar ve senin anasayfanı koruma altına alır ve değiştirileceği zmn sana sorar çok etkilidir bana da olduydu bi ara işte nette gezerken bunu gördüm indirdim düzeldi ana sayfam tavsiye ederim bunu indir sorunun geçeceğine inanıyorum

Yerinde söz söyleyen özür dilemek zorunda kalmaz!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    kardeşler benim değil ana sayfa ana sayfam çok sağlam çalışıyor yönlendirilmiyor a.q mesele giriyorum tahribat.com entere basıyom tak beni a.q sitesine yönlendiriyor sonra mesele www.tahribat.com/tahri .. yazsam yine yönlendiriyor ama gite tılkasam normal çalışıyor ayrıca altgr+enter ile .com uzantılı sitelere harika bir şekilde giriyor şşimdi yardım yoksam amcam beni .... yapacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    İnternet Explorer tarayıcısı kullanıyorsanız kayıt defterindeki temizleme işlemi için devamı
    Sisteminizde “Program ekle/kaldır” bölümünden TİA Yardımcısı’nı kaldırın ve sistemi yeniden başlatın.
    “Regedit” komutu ile kayıt defteri düzenleyicisi çalıştırın.
    Bilgisayarım ana grubunun altından aşağıdaki kayıda ulaşın: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects
    Bu kayıt seçiliyken “Dosya” menüsünden “Ver” (“Export”) komutu ile ilgili kaydın bir yedeğini alın. Dosyayı vereceğiniz bir isimle kaydedin. Gerekmesi durumunda bu dosyayı çalıştırarak silmiş olduğunuz kayıtları geri yükleyebilirsiniz.
    Yine bu kayıt seçiliyken Düzen (“Edit”) menüsünden Sil (“Delete”) komutu ile kaydı silin.
    Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın ve TİA Yardımcısı’nı tekrar yükleyin.
    Sisteminizi yeniden başlatın.

bu yöntemle bir yere ulaşmaya çalışacağım oda olmazsa a.q formattan başka çare kalmıyacak zaten bilgisayarcıyla kanka olduk:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Erkek
    aga formata hiç gerek yok sistem geri yükleme yap sorun ortadan kalkar...

Saygılar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    EL_kaide kardesim cok tsk ederim adın gii karizmatik vede herkese yardım etmeye çalışıyon sna açok tşk ederim pcim formattan kurtuldu:D bide sistem geri yüklemede a.q benimki me artı deep freeze ipnesi var a.q pc im zaten külüstür bi boku yapamıyor bu konuya mesaj yazan herkese ççok tşk ederim saygılarımla XURSİ
Toplam Hit: 14462 Toplam Mesaj: 19