Ücretsiz Koruma
-
aga bende kurdum o programı bende öyle bir sorun olmadı ama araştıracağım
-
A rkadaşım sorununun cevabını buradan ayrıntılı bir şekilde öğrene bilirsin umarım yardımcı olur ...
http://www.netpia.com.tr/akategori/31
Saygılar -
Baslat a gir arkadaslm ...
calıştır'ı tıkla
Regedit yaz...
daha sonra Ctrl + F yada F3 Tusuna Basarak ..seni yönlendiren sitenin adresini yaz. arat ..bulunan ilk sey start page olacak.
burdakini about:blank olarak değiştir
daha sonra tekrar Ctrl + F yada F3 tusuna bas ve aramaya devam ettir
buldugu url1 ve bunun altında ne kadar sey varsa hepsini sil
daha sonra Regediti Kapat..ve diledigin adrese gir (:
Ha dün bir arkadas bisey daha anlatmişti onuda deneyebilirsin
İnternet exp. -Araclar -Eklentiler -Eklentileri yönet
işine Yaramadigini düşündügünü devre dışı bırak bu kadar -
ya usta en kolayı git inndir.com a spy emergency 2006 die tarat casus yazılım girmiş senin pc ye bu da casus yazılımları atar ve senin anasayfanı koruma altına alır ve değiştirileceği zmn sana sorar çok etkilidir bana da olduydu bi ara işte nette gezerken bunu gördüm indirdim düzeldi ana sayfam tavsiye ederim bunu indir sorunun geçeceğine inanıyorum
-
kardeşler benim değil ana sayfa ana sayfam çok sağlam çalışıyor yönlendirilmiyor a.q mesele giriyorum tahribat.com entere basıyom tak beni a.q sitesine yönlendiriyor sonra mesele www.tahribat.com/tahri .. yazsam yine yönlendiriyor ama gite tılkasam normal çalışıyor ayrıca altgr+enter ile .com uzantılı sitelere harika bir şekilde giriyor şşimdi yardım yoksam amcam beni .... yapacak.
-
İnternet Explorer tarayıcısı kullanıyorsanız kayıt defterindeki temizleme işlemi için devamı
Sisteminizde “Program ekle/kaldır” bölümünden TİA Yardımcısı’nı kaldırın ve sistemi yeniden başlatın.
“Regedit” komutu ile kayıt defteri düzenleyicisi çalıştırın.
Bilgisayarım ana grubunun altından aşağıdaki kayıda ulaşın: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects
Bu kayıt seçiliyken “Dosya” menüsünden “Ver” (“Export”) komutu ile ilgili kaydın bir yedeğini alın. Dosyayı vereceğiniz bir isimle kaydedin. Gerekmesi durumunda bu dosyayı çalıştırarak silmiş olduğunuz kayıtları geri yükleyebilirsiniz.
Yine bu kayıt seçiliyken Düzen (“Edit”) menüsünden Sil (“Delete”) komutu ile kaydı silin.
Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın ve TİA Yardımcısı’nı tekrar yükleyin.
Sisteminizi yeniden başlatın.
bu yöntemle bir yere ulaşmaya çalışacağım oda olmazsa a.q formattan başka çare kalmıyacak zaten bilgisayarcıyla kanka olduk:D -
aga formata hiç gerek yok sistem geri yükleme yap sorun ortadan kalkar...
Saygılar -
EL_kaide kardesim cok tsk ederim adın gii karizmatik vede herkese yardım etmeye çalışıyon sna açok tşk ederim pcim formattan kurtuldu:D bide sistem geri yüklemede a.q benimki me artı deep freeze ipnesi var a.q pc im zaten külüstür bi boku yapamıyor bu konuya mesaj yazan herkese ççok tşk ederim saygılarımla XURSİ
Toplam Hit: 14462 Toplam Mesaj: 19