Ücretsiz Profosyonel Türkçe E-Ticaret Scripti
-
ben kurdum
çok güzel bir script kısıtlama yok sadece işte extra modul istersen paralı
seo açısından çok profesyonel çalışmışlar bunu belirtmek isterim ayrıca php olsa iyiydi diyenler
profesyonel e ticaret scriptleri genelde aspx olur sebebi çok daha güvenli ve stabil olmasıdır
-
Hig : Açılmıyor hocam site
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------Hig : Açılmıyor hocam site
-----------------------------www. de sıkıntı var :)
tekrar dene hocam.
-
http://31.192.210.253/ticaret/install/
Bu yüzden sevmiyorum ASP.NET i :| PHP mis aga. At çalıştır.
Server Error in '/' Application.
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: Unrecognized attribute 'restartOnExternalChanges'. Source Error:
Line 5: <section name="secureWebPages" type="Ventaur.Web.Security.Configuration.SecureWebPageSettings, WebPageSecurity" /> Line 6: <sectionGroup name="system.web"> Line 7: <section name="requestService" type="RequestServiceSection" allowDefinition="MachineToApplication" restartOnExternalChanges="true" /> Line 8: <section name="operatorService" type="OperatorServiceSection" allowDefinition="MachineToApplication" restartOnExternalChanges="true" /> Line 9: <section name="chatService" type="ChatServiceSection" allowDefinition="MachineToApplication" restartOnExternalChanges="true" />Source File: C:\monitor\web.config Line: 7
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2379; ASP.NET Version:1.1.4322.2379 -
kuran varsa link versin
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------kuran varsa link versin
----------------------------- -
Ne olmuş da bedava olmuş bu script hocam? bir pislik olmasın?
edit: anlaşıldı, desek modülü paralıymış.
-
php olsaydi tadindan yenmezdi olsun yine alalim en azindan algoritmasindan yararlaniriz :)))
edit : indiren bi link versinde ordan cakelim krulumla birlikte :))
-
indirenler buraya link koysa da indirsek bizde hacilar uye olduk onay kodu gelmedi :D
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------indirenler buraya link koysa da indirsek bizde hacilar uye olduk onay kodu gelmedi :D
-----------------------------