Ücretsiz Programlama Dersleri
-
Adobe Photoshop
ASP.NET
C#
C++
Corel Draw
CSS
Delphi
Genel
HTML
Java
Javascript
Macromedia Dreamweaver
Macromedia Fireworks
Macromedia Flash
Matlab
Microsoft Access
Microsoft Excel
Microsoft Frontpage
Microsoft Powerpoint
Microsoft Word
Oracle
PHP
SQL
Swishmax
VB.NET
Windows Movie Maker
Windows XPhttp://www.netogretim.com/
herşeysanal coppastelerine benide kattın bak. visul basic yok
-
benim için önemli olann c#.net
-
bende 1 GB lık PIC arşivi var eğer müsait zamanın varsa bende upload ederimm
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------bende 1 GB lık PIC arşivi var eğer müsait zamanın varsa bende upload ederimm
-----------------------------ekle bi picle ilgili dökümanlarını ben şimdi sınava gidiyorum gelince bakacağım picten geçtik galiba gözükmüyo çünkü illet bi hocaydı :)
PLC varsa pnomatik filan her ne çeşit tür varsa artık....
-
mayrip kardeş saolasında bu dersler ücretsizmi yaa ? gerçi ole gözüküyorda tam olarak bakamadım daha video filanda var galiba güzele benzior...
-
Millet "PIC"lik peşinde :D biz daha vb öğrenemedik adam gibi :) bu arada siteden program indirip üye olmak gerekiyo.Bi dalavere yoktur inş. diyerekten yaptım ne gerekiyosa birazdan denicem :)
-
tşk arkadaşım
-
Mersi.
-
ak her ders için şifre istiyor sinirlendim valla.allahtan tahmin ettiğim gibi tempory e yüklüyor videoları.hepsini izlemiş gibi yapıp videoları çekicem :)
sağolasın :)
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------ak her ders için şifre istiyor sinirlendim valla.allahtan tahmin ettiğim gibi tempory e yüklüyor videoları.hepsini izlemiş gibi yapıp videoları çekicem :)
sağolasın :)
-----------------------------Yurdum çakalı :D bu arada beyler şimdilik herşey beleş ama ilerde para isticekler gibi duruyo,sömürün iice derim :D
-
pic dosyalarını alabilirmiyiz:)) 1,5u bi anda atmasan. 20mb civarında olsada olur hani