Ücretsiz Sms Olayı Off :(
-
numarayı giriyom hata veriyo aq :S
-
sms.ac de gunluk bes mesaj hakkı vardı uyelık ıstemeden. yalnız dıkkat et sıteye kendı numaranlar uye olma cok kontor gıdıyor :)
-
Beyler bende de hep hata veriyo bu mal yaw. Arada boşluk bırakarak (numarada) falan 5-6 değişik şekilde yollamaya çalıştım mesajı ama olmadı yine a.q. Bilen birileri varsa konuya bi el atsın pls.
-
aynen hata veriyo yardım lütfen
-
galiba hizmeti durdurmuşlar :(
konu silinene kadar yeni bulucagım tum servisleri bu bölümde paylaşırım arkadaşlar
-
volkan bulsan bile dışardan görenler gidip yayıyor etrafa.. buna bi çözüm lazım :/
-
valla yaw sms de ne servisler geldi gecti sonunda alayi yalan oluyor
-
hım ewet işin kotu yönüde bu kimseye sorun olmıyıcaksa bir başlık açarız sağlam sms servisi bulduk sistemden yararlanmak isteyenler konuya msj
şu diğer forumlardaki rep olayına benzedianladıgınız giib konuya cvp yazanlara özlden iletiriz bu sayede emek verip araştırıgımız servisleri sadece tbt uyeleri paylaşmış olur boyle yaparsak berki servislerin ömrü daha uzun olur :)
bu arada telsim kullanıcılarına sms bombardımanına tutmak isteyn arkiler garantiarkadas kullanın denyolauch la çok feci oluyor 45 50 sn 300 sms :)
not : garanti arkadaşın ki herzaman acık olmuyor bazen 1 satliğine turkcel uygulamalarındakiki gibi şifre ugulaması getiriyorlar ama çoğunlukta numaranı yaz şifrenial yontemi kullanılıyor -
ayw ne kadar komiksiniz biliyormusunuz :D
hackeriz die geçiniyorsunuz :D beleş sms bile atamıyorsunuz :D
http://webmaster.my-php.net adam yapmış şifrede koymuş :D ben denedim manyaq bişe %100 atıyor ama size şifreyi verirmi bilmem sitesi
-
Mehdi bunu yazdı:
-----------------------------ayw ne kadar komiksiniz biliyormusunuz :D
hackeriz die geçiniyorsunuz :D beleş sms bile atamıyorsunuz :D
http://webmaster.my-php.net adam yapmış şifrede koymuş :D ben denedim manyaq bişe %100 atıyor ama size şifreyi verirmi bilmem sitesi
-----------------------------wallahamı nedense etrafta çok ağır reklam kokuyor