Ucretsiz Turkce Sesli Kitap (Kanal-Arsiv) ?
-
Storytell kullaniyordum kisisel gelisim felsefe gibi entel dantel konularda ki kitaplari kafa bosaltmak icin dinliyordum. Bazi teknik sorunlardan Apple turkiye hesabim kapandi ve story tell e euro ile abone olmak istemedim.
TRT nin sesli kitap uygulamasi guzel ama sadece hikaye tarzi var. Onereceginiz torent vs de olur guncellenen kanal var mi ? Ingilizce de dinliyorum ama native seviyesinde olmadigim icin dikkatim onda degilse anlamiyorum. Calisirken arkafonda essin gurlesin. Yemek yaparken vs hos iki cumle duyariz kendimizi bi bok sanariz diye araniyorum.
-
Ücretli fakat ilk 3 ay ücretsiz. Bi bak istersen.
-
telegram da tonla kanal mevcut hocam sesli kitap yazman yeterli bir sürü çıkıyor aktif paylaşılıyor. isteklerin doğrultusun da isteğini de paylaşıyorlar.
-
Benim Profilde de Var Birşeyler..
-
elyos2600 bunu yazdı
85 gb lik bir paket var. Download a biraktim ama gordugum kadari ile genelde roman, hikaye kitaplari.
-
undefined-01 bunu yazdıelyos2600 bunu yazdı
85 gb lik bir paket var. Download a biraktim ama gordugum kadari ile genelde roman, hikaye kitaplari.
link var mı hocam ?
-
KotomineKirei bunu yazdıundefined-01 bunu yazdıelyos2600 bunu yazdı
link var mı hocam ?
adamin profilde paylasilanlarinda