folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Ucretsiz Turkce Sesli Kitap (Kanal-Arsiv) ?

Ucretsiz Turkce Sesli Kitap (Kanal-Arsiv) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Storytell kullaniyordum kisisel gelisim felsefe gibi entel dantel konularda ki kitaplari kafa bosaltmak icin dinliyordum. Bazi teknik sorunlardan Apple turkiye hesabim kapandi ve story tell e euro ile abone olmak istemedim.

TRT nin sesli kitap uygulamasi guzel ama sadece hikaye tarzi var. Onereceginiz torent vs de olur guncellenen kanal var mi ? Ingilizce de dinliyorum ama native seviyesinde olmadigim icin dikkatim onda degilse anlamiyorum. Calisirken arkafonda essin gurlesin. Yemek yaparken vs hos iki cumle duyariz kendimizi bi bok sanariz diye araniyorum.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://fizy.com/seslikitap/

Ücretli fakat ilk 3 ay ücretsiz. Bi bak istersen.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

telegram da tonla kanal mevcut hocam sesli kitap yazman yeterli bir sürü çıkıyor aktif paylaşılıyor. isteklerin doğrultusun da isteğini de paylaşıyorlar.

alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Benim Profilde de Var Birşeyler..

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    elyos2600 bunu yazdı

85 gb lik bir paket var. Download a biraktim ama gordugum kadari ile genelde roman, hikaye kitaplari.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    undefined-01 bunu yazdı
    elyos2600 bunu yazdı

85 gb lik bir paket var. Download a biraktim ama gordugum kadari ile genelde roman, hikaye kitaplari.

link var mı hocam ?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    KotomineKirei bunu yazdı
    undefined-01 bunu yazdı
    elyos2600 bunu yazdı

link var mı hocam ?

adamin profilde paylasilanlarinda 

Toplam Hit: 417 Toplam Mesaj: 7
sesli kitap