Ücretsiz Türkçe Web Tasarım Programı Help Pls
-
Arkadaşım Yapmıştı Bi Tane Capsil mi neydi www.mycikolata.com burası onun ordan indir..idare eder..ç
-
ya template aramaya ne gerek var.Normalde sevdiğin beğendiğin bir siteyi Farklı kaydederek alabilirsin template olarak. bu kadar yaf amma sen kurulu bişi istiyosan ona bişi diyemem.
-
hojam photoshop , fireworks dururken manyak mısın amele işleriyle uğraşma
-
slm en iyisi arkadsım html dir kodlarla yaz kafana göre............
-
Ücretsiz olarak kullanabilecegin bir programlama iyi bir tasarım çıkaramazsın asp ve php kullanabilecegin dreamweaver kullanabilirsin
-
selamun aleykum.
www.toolia.de buna gir solda anmelden var, ona tıkla açılan sayfada logın passwort yazan yerden kayıt yaptır .sonra logın de ve açılan sayfada kendince yap bir şeyler çok basit begendinğin yerde ne varsa kopyala yapıştır :))) diyelim her bir şeyi hazırladın en son alles speichern var ona tıkla açılan sayfa senin site adresin oluyor ve www.yonver.com ordan adresi değiş . umarım yardımcı olmuşumdur. bilgi kimsede saklı değildir paylaşıldıkca çoğalır .. saygılarımla..reklam değil sevmem buda benim 10 dakkada hazırladım..www.cicibela.sevgisi.com baitce ama :)) yinede en azından sitem var ehu ehu ehu:))
-
vaybe son noktayı benmi koydum acaba ehu ehu
-
kardeş web tasarım programları çok inancın olsun arada sırad bir çok sitesine rastlıyorum bende de bir tane web tasarım programı mevcut sen istersen arama sayfalarndan geniş çaplı arama yap bulursun.... biz şimdilik web tasarımıyla uğraşmadığımız için fazla yardımcı olamıyoruz...
-
kardeş web tasarım programları çok inancın olsun arada sırad bir çok sitesine rastlıyorum bende de bir tane web tasarım programı mevcut sen istersen arama sayfalarndan geniş çaplı arama yap bulursun.... biz şimdilik web tasarımıyla uğraşmadığımız için fazla yardımcı olamıyoruz...
Toplam Hit: 8222 Toplam Mesaj: 20