Ücretsiz Ufak Bir Tasarım İstegi.
-
yeni acacagımız oyun serverı icin bir siteye reklam vermek icin anlastık, index seklinde olacak reklam.
öyle cok kompleks olmayan bir tasarım lazım bana, misal arka planda oyunun karakterlerinden figürler olabilir gibi.
önceden belirleyecegimiz bir acılıs tarihi ve saati olmalı tasarımda, kilit nokta o.
"ne oyunu bu ?" diye soranlar olacaktır, knight online pvp server'ı, "marduk carpacak halen knight oynayanlar mı var ?" diye geyige girmeyin, evet var.
yardımcı olabilecek olan varsa msnden de görüsebiliriz.
tesekkürler simdiden.
-
Cevaplardanda anlaşıldığı gibi artık kimse kimseye beleş iş yapmıyor ki, bu tasarım sektörünün artık eskisi gibi boş beleş olmadığını gösteriyor.Bunun yanında kimse kimseye kod yaz bana demiyorda ilginçtir ki ağzını yayarak tasarım yap bana diyebiliyor.
-
sakin ol sampiyon.
yaptıgınız isi kücümsemek anlamına gelmiyor ücretsiz bir istekte bulunmam, yazdıgım gibi sahane bir sey beklemiyorum zaten.
en kötü ihtimalle paint terk olan ben el atacagım duruma artık yapacak bir sey yok.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Cevaplardanda anlaşıldığı gibi artık kimse kimseye beleş iş yapmıyor ki, bu tasarım sektörünün artık eskisi gibi boş beleş olmadığını gösteriyor.Bunun yanında kimse kimseye kod yaz bana demiyorda ilginçtir ki ağzını yayarak tasarım yap bana diyebiliyor.
-----------------------------sektörümüz de yavaş yavaş bilinçleniyor. ama önümüzde daha en az 3 yıl var bilincin ortuması için.
-
http://www.webmastersitesi.com/5-tl/716014-afis-ve-banner-tasarimlari-5-tl-referanslar-iceride.htm
Eleman 5 tl ye yapıyor referanslarıda içerde.
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------http://www.webmastersitesi.com/5-tl/716014-afis-ve-banner-tasarimlari-5-tl-referanslar-iceride.htm
Eleman 5 tl ye yapıyor referanslarıda içerde.
-----------------------------sagolasın bi ulasayım elemana.
-
oynariz iyi olur yazin server kalabalik olursa tadindan yenmez
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------veysel yanlış konuya yazdın sanırım :)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------veysel yanlış konuya yazdın sanırım :)
-----------------------------dogru yere yazdı :]
@Kreyzi
önceden acılıs tarihi ve saati verecegiz iste, umudumuz var, görecegiz bakalım.
-
Temiz Client Saglam oyun olursa bugsuz Koxpsuz.
Seve Seve oynarim..
bu arada tasarim ornegini pm at elimden gelirse bisiler yaparim yada yaptırırım.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Temiz Client Saglam oyun olursa bugsuz Koxpsuz.
Seve Seve oynarim..
bu arada tasarim ornegini pm at elimden gelirse bisiler yaparim yada yaptırırım.
-----------------------------hocam temiz client bulmak zor ama arkadaslarla bende kurulu olan client bilgisayarda bir problem cıkarmadı simdiye kadar.
onun dısında bugları kapattım dün, koxp dupe fixli.
edit olmayacak.
erotikpanda'nın attıgı linkteki elemana pm attım, acıkcası elimde bir örnek yok ama dedigim gibi tasarımda acılıs tarihi ve saatinin dikkat cekici olması gerek.
en gec bir haftaya acarız sanıyorum, o reklamı vermeden olmaz cunku.