Ücretsiz Ve Pratik Yedek Alma Programı
-
beyler bilgisayarlar için bu tarz bir programa ihtiyacım var. çöktüklerinde direkt cd ile veya flash , ex hdd yeniden olduğu gibi yenilemem lazım
-
hdd çöktğünde içindeki yedekleri kurtarmaktan bahsediyosan Ubuntu Live CD kullanabilirsin
-
linux mu bilmiyorum ama dejæ gibi bir sey ismi sondaki a nın ustunde ´ var :D
neyse bu program dedigin gibi yedekleme yapmanı ve istersen direk amazon ya da herhangi bir cloud sisteme atmanı.internet istemiyorsan direk cd ya da usb ye falan yazmanı saglıyordu.
edit:backup programi istiyor sanki.ya da ben yanlis anlamisim.
-
windows beyler işletim sistemi
-
işletim sistemi önemli değil ubuntunun sitesinde live cd yi indir boot ' u cd rom olarak değiştir live cd yi tak istediğini al içinden
-
acronis true image .. biryerlerden key bul gitsin
-
Norton ghost
-
acronıs derdim başka bişey demem :) ağdan bile baglanıp yedek alıyo :D
-
beyler bu akronisle alakalı bir sorum var . şimdi bootable media seçeneği olarak flash disc seçsem . pc çöktüğünde işlkem nasıl olacak . bu mediayı oluşturacağım ayrıca bir de örnek veriyorum yerel disck d de bir yedek alma işlemi de yapmam mı lazım . mesela c nin yedeğinin d de önceden alınmış mı olması gerekiyor bu bootable media olayında .
ayrıca aynı flash disk e 1 den fazla bilgisayarın bootable media sı alınabilinir mi ?
-
harddiske ek bi dosya isteyeceğini zannetmiyorum. saçma olur. bütün veriyi flaşa atar kanımca. geri yüklemek istediğinde de boot menüsünden USB yi seçiceksin.
-
Adam backup programı istemiş, millet live cd ile dosya kurtar demiş.. İlginç.. :)