Ücretsiz Web Tasarım,Yazılım Programlama Vs Kursları...
-
http://www.ioi.gov.tr/egitim_kurslari_ve_okullar_listesi.htm
Burdan kursların yerlerine bakabilirsiniz.Ben gitmeyi düşünüyorum.Tarihler vs ile ilgili konuyu bilmiyorum.Ama galiba 16 haziranda kayıtlar başladı.Ne zaman biter yada bitti mi bilmiyorumBİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS
TORNACILIK
AĞ İŞLETMENLİĞİ
ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM
ELEKTRİK TESİSATÇILIĞI
BİL. DESTEKLİ MAKİNA RESSAMLIĞI
BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ
DOĞALGAZ TESİSATÇILIĞI
MİKRO İŞLEMCİLER VE MİKRO KONTROLÖR
AUTO-CAD
YAZILIM PROGRAMCILIĞI
KLİMA VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ
CNC TEZGAH OPERATÖRLÜĞÜ
GÜVENLİK SİSTEMLERİ
CAD-CAM OPERATÖRLÜĞÜ
BİLGİSAYAR DESTEKLİ KALIP HAZIRLAMA
İKLİMLENDİRME
Web tasarımPhotoshop
VS... bir sürü alan mevcut ilginizi çeken bölüme gidebilirsiniz
bunu MEB düzenliyodur ve tamamen ücretsizdir... -
Yazılım programcılığı, Tornacılık felan demişler ama kaç gün süreceği ve eğitimler hakkında hiçbir bilgi vermemişler.
-
neden istanbul :(
http://www.izmirozelidare.gov.tr/egitim_kurslari_ve_okullar_listesi.htm :(
-
Abi izmirdede varmı bu tür şeyler yaw iyimiş :D
-
Kaçırılmaz :|
Biliyosanda git :| Sertifika bişey verirler belki.
-
okuldaki standart egitimler gibi olur kesin. web tasarımdan kastı html,css olması lazım. yazılımda ise ya pascal ya da vbasic gösterirler.
-
http://www.ioi.gov.tr/mesleki_ve_teknik_egitimi.php
burada açılama yapılmış
Kurslarımızın her birinin eğitim saati en az 260 saat ve üstü olarak planlanarak, alınacak belgelerin Avrupa Birliğinde akredite belge olma yolu açılmış olup ayrıca bitirenlerden kalfalık sınavına girmek isteyenlerde gereken asgari eğitim saatini doldurması sağlanmıştır.
Kurslar, eğitim durumuna göre akşamları veya hafta sonları yapılmaktadır. En az ilkokul mezunu olup, kendisine en yakın meslek lisesine aynı branştan en az 18 kursiyerin talebi ile açılabilmektedir.
Kurslarımızdan mezun olan kursiyerlerimize milli eğitim bakanlığının mevzuatına uygun olarak sertifika verilmektedir.Kurslara ait tüm güncel bilgiler İl Özel İdaresinin ve Ticaret Odasının resmi internet sitesinden İstanbullularla paylaşılmaktadır.yanlız en altta dikkat edilirse
web tasarım programcılık photoshop AUTO-CAD falan çıkarılmış yani şuan benim için bi boka yaramıyo..
-
güvenlik sistemlerinde ne var??
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------güvenlik sistemlerinde ne var??
-----------------------------
ya arkadaşlar Tabiki bisiler ogretmeye calışıcaklar ama 4*4 olucan diye bir kayide yok siz adım atın mutlaka Gerisi Gelir temeli devlet atiyor Binayı siz dikiceksiniz -
Simdi burda avrupada bir kursda eğitim görüyormuş gibi düşünmeyin.Bu sonucda bedava milli eğitim bakanlığının bir kursu ama yinede güzel bence.Sertifika falan veriyorlar
-
caves bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------güvenlik sistemlerinde ne var??
ya arkadaşlar Tabiki bisiler ogretmeye calışıcaklar ama 4*4 olucan diye bir kayide yok siz adım atın mutlaka Gerisi Gelir temeli devlet atiyor Binayı siz dikiceksiniz
-----------------------------ne diyosun sen?
ben demek istedim ki ne öğreticekler, aha bak bi firewall bu bağlantı tcp bu udp filan mı olcak?