folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçuk Tedavisi (Soru)

Uçuk Tedavisi (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

hocalar saolun hepiniizin mesajlarını okudum not ettim lakin anladığım kadarıyla kimse bunun kalıcı tedavisini bilmiyor. bilmediğine göre henüz üretilmedi. İnş o aşı veya lazer ameliyat ya da herneyse bişeyi çıkarda oluruz.

Kalıcı çözüm olarak vücut direncini yükseltmen gerekli. Vücut direnci düştüğünde herpes ortaya çıkar.

Dediğim kapsülden 2 kutu al. 2 kutuyu bitir, günde 1 tane kullanarak. Sonrasında çıkmayacaktır. :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Banada her sene 1 tane atar. Baya uzun sürüyor iyileşmesi. Ben "Bepanthen Plus" kullanıyordum iyi geliyordu. Birşeyden iğrenince falan oluyor bende. Doktora görünmende fayda var. Geçmiş olsun.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

valla hocam  uçuk neden cıkar vitamin sebebi vs bilmemde geçirmek için sana şöyle bi tavsiye verim.

babamdan öğrendiğim ve cok kez kullanıp fayda gördüğüm bi yöntem.

evde muhakkak bi tahta  kaşık vardır bildiğimiz klasik tahta kaşıklardan bunu  sap tutma kısmının en uç tarafını evde ki ocakta ateşte tutup bi süre ısıt  sonra o ısttıgın uç tarafı  uçuğun üstüne tut.

burda dikkat etmen gereken çok fazla ısıtıp yakma kendini dayanıcak kadar ısıt  tut uçuğun üstüne bi 5-10 saniye yanmaya başaldığını hisstetiğinde çek bi 10 saniye sonra tekrar ısıtıp koy bunu bi 3-5 kere yap 

ve bunu bi kaç gün uygula  uçuk gitmeye baslıyor.

Hah valla bende bunu yazacaktım bu yaşıma geldim hala uçuk çıkınca kaşığı ısıtır basarım 1-2 günce geçer zaten uçuk çıkmadan kendini belli ediyor kaşınıyor acıyor hemen tahta kaşıkla müdahele edersen çıkmadan geçer 

Yıllardır bunu kullanırız sülalecek. Tavsiyedir

Birde vücudunu alkali tutmanı öneririm karbonatlı su yada alkali su tüketmeni öneririm alkali ordamda virüsler bakteriler mikroplar üreyemediği için uçuğun çıkmayacaktır.

Facebookta Kemal Milar ve Kemal can milar diye 2 hesap var gir oku ne demek istediğimi daha iyi anlarsın 

Geçmiş olsun

falcon tarafından 10/Şub/17 15:45 tarihinde düzenlenmiştir

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

baskalarinin kullandigi Bardak,catal,kasik gibi malzemeleride kullanmamaya bak.

bu malzemelerdende virüs bulasuyor.Ben zovirax kullaniyorum.

zaten ucuk cikacagi zaman belli ediyor hafifden kasinti yapiyor.Hemen o alani sicak su ile yikiyorum ve zovirax kremini caliyorum.Günde 3-4 kere caliyorum.Ve ucuk büyümeden yok oluyor.

her kremi sürüsümde o alani su ile temizliyorum, ondan sonra kremi caliyorum.

bazen kremi bulamadimda ertesi güne kaliyorsa ucuk artik 4-5 gün gecmiyor ve yaraya dönüsüyor.Ilk kasintiyi hissettigim an kremi bulup kullanirsam fayda ediyor.

Kanakan tarafından 10/Şub/17 19:17 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bu virüsü kapmış olan arkadaşlar dikkat edin hsv1 virüsü bazı kişilerde göze etki edip üveit rahatsızlığı oluşturabiliyor ki sonu gözünüzü kaybetmeye kadar gidebilir. Bende bu virüs ün igg si yüksek, igm si düşük olmasına rağmen (daimi antikorlar yüksek, anlık antikorlar düşük) (en son 20 sene önce ağzımda uçuk çıktı) sol gözümde üveit ve glokom belirtileri verdi. Uzun süredir de takip ediyorum. Ağzınızda uçuk virüsü çıkınca eğer gözünüzde de bir ağrı ve yüksek ışıkta kırılma oluşuyorsa hiç beklemeden sağlam bir göz doktoruna gidin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

zaten çoğu kişi söylemiş Asiklovir etken maddeli birşey al. Bir diğer ilginç yöntem ise ulcuran(yada muadili birşey)(pek bilinmez bu) ampul fln al o bölgeye sür kurutuyor^^

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

pernio diye bir krem vardı hocam ben kullanmıştım baya iyi gelmişti 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Bu virüsü kapmış olan arkadaşlar dikkat edin hsv1 virüsü bazı kişilerde göze etki edip üveit rahatsızlığı oluşturabiliyor ki sonu gözünüzü kaybetmeye kadar gidebilir. Bende bu virüs ün igg si yüksek, igm si düşük olmasına rağmen (daimi antikorlar yüksek, anlık antikorlar düşük) (en son 20 sene önce ağzımda uçuk çıktı) sol gözümde üveit ve glokom belirtileri verdi. Uzun süredir de takip ediyorum. Ağzınızda uçuk virüsü çıkınca eğer gözünüzde de bir ağrı ve yüksek ışıkta kırılma oluşuyorsa hiç beklemeden sağlam bir göz doktoruna gidin.

AFT var mı hocam? Yada çıkıyor mu sık sık?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Ucuk dedigin herpes virusu hocam. Bir kere kaptin mi hayatin boyunca tasirsin. Kesin tedavisi yok. Strese girdiginde , dogru beslenmediginde, bagisiklik sistemini zayif gordugu anda "ucuk" olarak kendini belli eder.  Yapman gereken  stressden uzak due. Duzgun beslen. Eger yaninda aft cikiyorsa surekli agiz icinde bir doktora gorunsen iyi olur

Edit : toplumun yuzde 60 inda enfekte diye biliyorum

balbazar tarafından 11/Şub/17 00:35 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocam kalıcı tedavisini herkez söylemiş fakat tekrar oku istersen

Uçuk Yorgunluk Stres Bağışıklık Zayıflaması + Pis olmaktan ( pis yada yeteri kadar temiz olmama denebilir) kaynaklanır.

Sen sürekli uçuk sorunu yaşıyorsan ya ağzını yüzünü yeteri kadar yıkamıyorsun ya kullandıgın çatal bıçaklar yıkanmıyor yada ortam temiz değil. + olarak tabiki yeteri kadar vitamin mineral ve uyku yoksunluğu.

Toplam Hit: 4557 Toplam Mesaj: 36
hastalık uçuk hedavi