Ucuz - Çıkma- Sağlam Anahtarlama Elamanı Aranıyor
-
ya ucuz ve çıkma igbt mosfet fet filan arıyorum bu konuda yardımı dokanıcak var mı
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
ya ucuz ve çıkma igbt mosfet fet filan arıyorum bu konuda yardımı dokanıcak var mı
-----------------------------manyak mısın la? kaç para ki?
-
igbt :D kaç para güzl soru :D
-
sadece igbt ise tamam arayabilirsin izin verdim :D
düzenleme: nerede kullancan?
-
mct
gto
fet
mosfet
tristör
diyot
bütün anahtarlama elemanları lazım :D toplam 20 farklı anahtarlama elemanı lazım :D
-
fantezimiz ne ama onuda söyle ölçmemi yapcan kim istiyor bunu ?
-
ulan zzaten durumlar boka sarmaya başladı :@ birde igbt si projesi cartı curtu adamı deli ederler :@
-
gokcan bunu yazdı:
fantezimiz ne ama onuda söyle ölçmemi yapcan kim istiyor bunu ?
-----------------------------,güç elektroniğinde anahtar olarak kullanılan elemanlardan 20 tanesi ile ilgili bilgi(içersinde; senbol çalışması,akım gerilim grfiği , nerelerde kullanıldığı örnek uygulma devresi ve bu elemanların hepsini satın alıcaksın mesela transistörse dosyayı hazırlayıp transistörü o dosyanın içine koyucaksın)
yeterlimi
-
İlk okulun malzemecisine git depoya baksınlar..bazıları kolayda 50 dolar filan boş yere verilmez malzemeye.En olmadı matlab yada proteusta malzemeyi inceleyip smilasyon yaparsın.ben bakıyım tekrar yazarım konuya
-
gokcan bunu yazdı:
İlk okulun malzemecisine git depoya baksınlar..bazıları kolayda 50 dolar filan boş yere verilmez malzemeye.En olmadı matlab yada proteusta malzemeyi inceleyip smilasyon yaparsın.ben bakıyım tekrar yazarım konuya
-----------------------------öyle veya böyle o igbt bana girmicekmi hoca :D 20 tane diyor saydıklaırm ve bildiklerim 20 tane yok :D
edit: zaten giren fazlasıyla girdi 50 dolar daha girsin
-
tristör
ujt transistör
diyak
triyak
kuadrak
benimde ucuz olduğunu bildiğim bunlar var geçen eğitim dersin de vermiştim :S
adam akıllı bir liste çıkar ilk bende çevreme bakınıyım