Ucuz Hdd Nereden Bulabilirim?
-
slm Geçen bir bilgisayarcıdan hardisk istedim elimizde kalmadı ve bu aralar baya pahalı almayın dedi.İndirimi bekleyin hardisklerde acayip fiyatlar yükseldi dedi bende bekliorm ama daha ne kadar beklemem lazım bide normal bir hardisk alsam hardisk kutusuyla beraber kullansam acaba nasıl olur tavsiye edermisiniz boyutları en az 160-500gb arası hardisk almak istiyorumm
-
çok mu zenginsin :) kaliteden ödün vericek kadar ?
-
1 yıl daha yüksek seyredecekmiş fiyatlar en azından yazı beklemek gerek sel yüzünden.
amık fabrikaları zıkım ülkelere kurarlarsa böyle olur
akakçe den en ucuzlarını bulabilirsin daha ucuzu 2. el yada hırsızlık malı ile olur.
-
2nci el istersen elinde sağlam bad sectorsüz 160 gb lık var verebilrim.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------2nci el istersen elinde sağlam bad sectorsüz 160 gb lık var verebilrim.
-----------------------------kaça diyon abi. harici dimi :)
-
dahili 500 gb var istersen verebilirim seagate baracuda 12 500 gb
-
ya bu sel yüzünden sıfırlar çook pahalı ne zaman düzelir yafff :(....
-
gowand bunu yazdı:
-----------------------------ya bu sel yüzünden sıfırlar çook pahalı ne zaman düzelir yafff :(....
-----------------------------hocam taşınabilir mi istiyorsun?
-
bende alıcam fiyatlar ucuzlasın da hele bi.. acelem yok zaten..
taşınabilir sağlam bişey olması lazım
-
Hacı konuyla alakası yok ama ne alırsan al western digital alma. Aldım alalı sorunlarım bitmedi 320 tl para verdim.
Şuan pc görmüyor bağlantılarını çıkartıp takıyorum yine yok ayrıca sürekli sorun veriyor yavaşlıyor vs vs.
Samsung abi boru gibi hiç sorun yaşamadım 2 samsung'um var.
Hani o kadar beklemişsin paran boşa gitmesin diye dedim. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Hacı konuyla alakası yok ama ne alırsan al western digital alma. Aldım alalı sorunlarım bitmedi 320 tl para verdim.
Şuan pc görmüyor bağlantılarını çıkartıp takıyorum yine yok ayrıca sürekli sorun veriyor yavaşlıyor vs vs.
Samsung abi boru gibi hiç sorun yaşamadım 2 samsung'um var.
Hani o kadar beklemişsin paran boşa gitmesin diye dedim.
-----------------------------elektornikte istisna sorun yaşayabilirsin hocam da alınabilecek en saglam harddiskleri western digital yapıyor
sorunları ile nam salan ise seagate