Ucuz Kargo(?)
-
Yeni konu açmayayım. Annemler "meyve sebze zeytin bal bir kutu yapalım gönderelim" diyorlar. dolap üzerinden veya diğer uygulamalardan bu kargoyu nasıl ayarlayabilirim. Bavul/çanta satışı yapıp oradan satın almak mı gerek. Kutu ile aynı ölçüde olsun diye bavul/çanta aklıma geldi. Kargo kodunu verdiği zaman, o kargo kodunu ne tür (ağırlık, boyut) sınırlarda kullanabiliyorum.
-
bi shopier açsanıza amk. yok kimlik istiyomuş falan diye naz yapıyonuz. adamlar ödeme şirketi tabiki isteyecek
11 tl lik ürün açıyosun shopierde, kargo kodu veriyo. sonra hesabına 2 tl yatırıyo kargo parasını kesip.
kocaman laptop bile kargoladım 9 tl ye , hiç sıkıntı yaşatmadılar.
-
yolbulucu bunu yazdı
bi shopier açsanıza amk. yok kimlik istiyomuş falan diye naz yapıyonuz. adamlar ödeme şirketi tabiki isteyecek
11 tl lik ürün açıyosun shopierde, kargo kodu veriyo. sonra hesabına 2 tl yatırıyo kargo parasını kesip.
kocaman laptop bile kargoladım 9 tl ye , hiç sıkıntı yaşatmadılar.
hocam hesap açıcam da görsel felan isteyin sonrasında onay bekletiyor. görsel olarak ne koyuyorsun. 11 tl da laptop koyarsan ne oluyor am demezler mi :) Ürünün ne olarak satıldığı önemli mi? Yani terlik fotosu koysalar, oluşturulan kargo koduyla da 15-20 kgluk koli gönderseler sıkıntı oluyor mu?
dolap'a baktım orda da 99 desiye kadar kargoyu 7.5tl ye gönderilebiliyor.
-
hocam otobüs gidiyorsa onlara verebilirisn