Ucuz Kargo(?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayayım. Annemler "meyve sebze zeytin bal bir kutu yapalım gönderelim" diyorlar. dolap üzerinden veya diğer uygulamalardan bu kargoyu nasıl ayarlayabilirim. Bavul/çanta satışı yapıp oradan satın almak mı gerek. Kutu ile aynı ölçüde olsun diye bavul/çanta aklıma geldi. Kargo kodunu verdiği zaman, o kargo kodunu ne tür (ağırlık, boyut) sınırlarda kullanabiliyorum.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bi shopier açsanıza amk. yok kimlik istiyomuş falan diye naz yapıyonuz. adamlar ödeme şirketi tabiki isteyecek

11 tl lik ürün açıyosun shopierde, kargo kodu veriyo. sonra hesabına 2 tl yatırıyo kargo parasını kesip.

kocaman laptop bile kargoladım 9 tl ye , hiç sıkıntı yaşatmadılar.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

bi shopier açsanıza amk. yok kimlik istiyomuş falan diye naz yapıyonuz. adamlar ödeme şirketi tabiki isteyecek

11 tl lik ürün açıyosun shopierde, kargo kodu veriyo. sonra hesabına 2 tl yatırıyo kargo parasını kesip.

kocaman laptop bile kargoladım 9 tl ye , hiç sıkıntı yaşatmadılar.

hocam hesap açıcam da görsel felan isteyin sonrasında onay bekletiyor. görsel olarak ne koyuyorsun. 11 tl da laptop koyarsan ne oluyor am demezler mi :) Ürünün ne olarak satıldığı önemli mi? Yani terlik fotosu koysalar, oluşturulan kargo koduyla da 15-20 kgluk koli gönderseler sıkıntı oluyor mu? 

dolap'a baktım orda da 99 desiye kadar kargoyu 7.5tl ye  gönderilebiliyor.

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djxeon
    djxeon's avatar
    Erkek

hocam otobüs gidiyorsa onlara verebilirisn 

yok amk imzam
Toplam Hit: 2848 Toplam Mesaj: 25
ucuz kargo