Ucuz Kitap Vol. 2
-
ama ya :( ben postlari editliyeyim dedim bari yardimci olmak icin :( offf kacirdim yine. Uzuldum bu sefer yine.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
ama ya :( ben postlari editliyeyim dedim bari yardimci olmak icin :( offf kacirdim yine. Uzuldum bu sefer yine.
-----------------------------sen para biriktirmeye devam et 1 sene sonra elimdeki 100 üzerinde kişisel gelişim kitabının yarısını satacam ilk sana haber veririm :D.
-
her insanın bir döneminde 'kişisel gelişim kitapları manyaklığı' oluyor sanırım. ben de eklerim yavaş yavaş. :)
-
Fatih bunu yazdı:
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------sen para biriktirmeye devam et 1 sene sonra elimdeki 100 üzerinde kişisel gelişim kitabının yarısını satacam ilk sana haber veririm :D.
-----------------------------Haha :) Tamam ustadim sabirsizlikla bekliyor diger elindekileride. Bu arada senin paranida yarin veya pazartesi yatiracagim :)
@epigonion
seninde yeni kitaplar koymani bekliyoruz :) Hem yazayim dedim buradan biraz yukarlarda olsun konun.
-
Haha :) Tamam ustadim sabirsizlikla bekliyor diger elindekileride. Bu arada senin paranida yarin veya pazartesi yatiracagim :)
-----------------------------tamam hocam. bu arada yaratıcı dehanın sırları adlı kitaptan 1 tane daha temin edebilirim sanırım.
-
@ SpArK : 2 tane ekledim bile (:
-
epigonion bunu yazdı:
@ SpArK : 2 tane ekledim bile (:
-----------------------------ihh malesef :( istedigim tarz degiller. Hem fiyatlari artmaya baslamis biraz :) Iyi tuccarsin vallahi :)
-
SpArK bunu yazdı:
ihh malesef :( istedigim tarz degiller. Hem fiyatlari artmaya baslamis biraz :) Iyi tuccarsin vallahi :)
ahahah babadan geçmiş. ayıpsın azaltırız. -
isteyen olursa her türlü seviyeden ingilizce kitapları da yazabilirim :)
-
epigonion bunu yazdı:
isteyen olursa her türlü seviyeden ingilizce kitapları da yazabilirim :)
-----------------------------genelde egitimim geregi yabanci kitap okuyorum, ama artik turkceye gecme zamani geldi diye kitaplar almaya buralardan ama :) yaz bakalim elindeki kitaplari belki hosuma giden ve uygun olan varsa alabilirim. Bilim, teknoloji, kriptoloji, uzerine roman veya herhangi tip kitaplar genelde aliyorum.