Ucuz Sessiz Klavye Mause Set Arıyorum
-
Mevcut işsiz ve karantinada kaldığımız günlerde malesef bozuk olduğu için klavye almam gerekiyor.
Hepsiburada.com dan sipariş vermeyi düşünüyorum
150 TL altı mümkünse hiç tuş sesi olmayan yada az olan kullandığınız bir set varsa önerinizi bekliyorum
kesinlikle kablosuz olması gerekiyor ve bu çok iyi ama 180tl vs derseniz onlarada bakabilirim 200 üstü olmasın ama bütçe yok.
Bu ikisi arasındayım şuanda
https://www.hepsiburada.com/everest-km-8000-siyah-kablosuz-q-multimedia-klavye-mouse-set-p-BD802925
https://www.hepsiburada.com/logitech-mk235-kablosuz-set-920-007925-p-HBV000001EFJ8
-
-
-
tahminimce en az sesi logithc verdiğin örnekte ki bitişik ve kısa boylu tuşlu klavyelerden alırsın gibi geliyor.
everest için verdiğin klavyelerden sanki boşluk sesi gelir gibi düşünüyorum yüksek oldukları için
-
Everestin linkteki klavyesi var bende kullanıyorum tuşlar ses çıkarıyor. Arkadaşta logitech var verdiğin linktekinden. Tuşlar ince olduğundan ses çıkmıyor.
-
mstfckmk58 bunu yazdı
Everestin linkteki klavyesi var bende kullanıyorum tuşlar ses çıkarıyor. Arkadaşta logitech var verdiğin linktekinden. Tuşlar ince olduğundan ses çıkmıyor.
hem anti nin hem senin yorumun için teşekkürler benimde içimden logi geçiyor aslında muhtemlen onu alıcam daha iyi bir öneri gelmez ise
-
Logitech ten vazgeçme. Logitech m330 mause kullanıyorum ses yok denecek kadar az.
-
OkudukdaNeOldu bunu yazdı
Logitech ten vazgeçme. Logitech m330 mause kullanıyorum ses yok denecek kadar az.
mk270 migrosta 179 tl
acaba mk235 ile arasında çok fark varmı
-
k520 set var loginin efsane memnunum ama sessiz tuş diyorsan olmaz normal sesi var ama kullanışlı.
-
everest in bu modeli akıllı tv lerle uyumlu mu acaba?
-
PanxeR bunu yazdıOkudukdaNeOldu bunu yazdı
mk270 migrosta 179 tl
acaba mk235 ile arasında çok fark varmı
Açıkçası çok bilgim yok. Ama Logitech MK520 araştırabilirsin. Klavyesi sessiz diye biliyorum. Şahsen ben klavye ve mouse alsam Logitech ten vazgeçmem. 3-5 fazla verirsin ama 3-5 yıl fazla kullanırsın
Edit. Bütçeyi yeni gördüm. Bu bütçeni aşabilir.
OkudukdaNeOldu tarafından 23/Mar/20 10:56 tarihinde düzenlenmiştir