Ucuz Uçak Bileti?
-
www.trucakbileti.com ve aerobilet.com.tr bu iki siteyi ir incele.
-
Hocam Vallaha hatırlamıyorum 3 ay önce almıştım kodu fakat şuan hala devam ediyor. Ziraatin numarasına TC numaranızı yazıp göndereceksiniz dönüşte size kod gönderiyor onu Anadolu jette bilet alırken Kredi kartında promosyon kodunda JetGenc Ziraat kodu var onu tıklayıp kodu girin
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Hocam Vallaha hatırlamıyorum 3 ay önce almıştım kodu fakat şuan hala devam ediyor. Ziraatin numarasına TC numaranızı yazıp göndereceksiniz dönüşte size kod gönderiyor onu Anadolu jette bilet alırken Kredi kartında promosyon kodunda JetGenc Ziraat kodu var onu tıklayıp kodu girin

Nerede hocam bu kod alanı ?
-
Firmaların kendi siteleri haricinde daha uygun çok zor bulursun.. Bazı acentalar reklam maiyetinde belki alacağını reklama sayıp indirim uygular bu da 20 lirayı geçmez..
-
zeybekustasi bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı

Nerede hocam bu kod alanı ?
Hocam kalkmış sanırım :(