Ucuz Ve Kaliteli Şarap
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kendin yap :)
bizim burası üzüm memleketi arkadaşlar baya bi fıçıladılar :D
-----------------------------sizin orasi bizim burasi da :) satmiyorlar ama pek genelde kendileri icin yapiyorlar rica minnet aliyoruz koylulerden
-
en ucuz şarabın içine uludag gazoz veya sade gazoz katın çok kaliteli olur deneyin bir çay bardağının yarısı kadarda üzüm pekmezi katın karıştırın oluyor franzız şarabı izmirde böyle yapıyorlar içimi çok güzel ekşilik ve koku yarı yarya kayboluyor alkolden birşey kaybetmiyor seferhisar gödence köyü ev yapımı şaraplarda içimi tadlandırmak için yanımda yaptılar bende içtim çok güzel tadı var. denemesi bedava
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kendin yap :)
bizim burası üzüm memleketi arkadaşlar baya bi fıçıladılar :D
-----------------------------Beleşcilik konusunda arkadaşlarınıda kendisine benzetmiş. :)
-
kavaklıdere - angora.
tabiki kırmızı olacak.
-
Pagos !!! =p
-
-
kesinlikle ÇAKIRKEYİF
bide 5 lt var onlardan al 2 lt bedavaya geliyo hehe
alkolik değilim sadece organ bağışı yaptım bozulmasınlar diye alkolün içinde tutuyorum :D
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------http://img21.imageshack.us/img21/5624/yarrayering.jpg
yarrayering
-----------------------------
YARRA YERINGAhhahah iyi guldum gece gece :D
-
burada kankamın yorumunu göremiyorum.. kendileride kaliteli şarapçidir.... bana da gönderecek tabi....
-
şirince nin meyveli şarapları var oldukça güzel fiyatı da ucuz . öküzgözü ve boğazkere de oldukça iidir içimi güzeldir.parası da makuldur.