Ucuz Yazıcı Önerileriniz?
-
selam hocalar en fazla 90 lira geçmeyecek bir yazıcı arıyorum kartuşu hemen bitmesin ve işlevini görsün yeterli ek olarak birşeye gerek yok önerileriniz nelerdir? marka model olarak yada linkini belirtirseniz sevinirim.
-
siyah beyaz ve lazer arıyorsan.hp laserjet 1010 öneririm.renkli kartuşlu arıyorsan hp deskjet 3650
-
Hangisi kesene uygun ise git onu al :-)
-
bulursan banada söyle kartuşu hemen bitmeyeninden
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
siyah beyaz ve lazer arıyorsan.hp laserjet 1010 öneririm.renkli kartuşlu arıyorsan hp deskjet 3650
-----------------------------internet üzerinden satışı yapılan bir yer varmı bu laserjet in ?
-
Geçen ay satürnden indirimle 50 küsür liraya Canon MP270 almıştım. Renkli inkjet + tarayıcısıda var. Fiyatına göre güzel tavsiye ederim.
-
yazıların hesi ucuz ama gel gör ki o nalet kartuşlar nerdeyse yazıcı fiyatına bulaşma derim ben
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------internet üzerinden satışı yapılan bir yer varmı bu laserjet in ?
hocam artık üretilmiyor hatırladığım kadarıyla.ikince el bulabilirsin.bunların 2-3 üst modeli var hala üretilen ama onlarda 180 küsür sıfırları.bütçeme uygun olsun diyorsan mürekkep püskürtmelilere bakmanı öneririm -
PoLLBuLL bunu yazdı:
insidae bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam artık üretilmiyor hatırladığım kadarıyla.ikince el bulabilirsin.bunların 2-3 üst modeli var hala üretilen ama onlarda 180 küsür sıfırları.bütçeme uygun olsun diyorsan mürekkep püskürtmelilere bakmanı öneririm
-----------------------------evet hoca üretimden kalkmış üst modeli var 180 liraydı.püskürtmelilerede baktım 50-60 lira civarlarında onlardan alıcam büyük ihtimal..
-
sana şurayı önerebilirim ben bu yazcıyı almadım ama kampanyalı http://www.cescesor.com/EPSON-SX115-24-Dolumluk-Kampanya-Paketi,PR-335.html
-
archair23 bunu yazdı:
sana şurayı önerebilirim ben bu yazcıyı almadım ama kampanyalı http://www.cescesor.com/EPSON-SX115-24-Dolumluk-Kampanya-Paketi,PR-335.html
-----------------------------teşekkürler hocam fakat 144 biraz fazla 90 lirayı gecmeyen işlevini gören bi yazıcı arıyorum,sağolasın tekrardan