Ucuza Alınık Dslr-Like Fotoğraf Makinası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

arkadaşlar ucuza alınık dslr-like arıyorum fiyat hakkında bilgim yok nette fiyatlar dslr larla aynı bence daha ucuz olmalık 200-300 tl ye dslr veya dslr-like satabilecek olan var mıdır?

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

200-300 Tl'ye bulursan hocam bana da haber verir misin :)

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

güzel bir kompact buldum ama dslr-lke yok hocam bu diyata hala arıyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sleep
    Sleep's avatar
    Dişi

200-300tl 2. ele vereceğine üstüne biraz daha ekleyip fujifilm s1500 veya s1700 sıfır olarak alabilirsin ya da diğer markalardan iyice araştırma yaparak.

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Sleep bunu yazdı:
    -----------------------------

200-300tl 2. ele vereceğine üstüne biraz daha ekleyip fujifilm  alabilirsin

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Sleep bunu yazdı:

200-300tl 2. ele vereceğine üstüne biraz daha ekleyip fujifilm s1500 veya s1700 sıfır olarak alabilirsin ya da diğer markalardan iyice araştırma yaparak.

ocam bende bunu düşünüyordum ama makina için kompact yazıyor onla tereddüt ettim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

kompak demek lensinin sabit oldunu gösteriyo yani değiştiremiyosun cebe giren foto makineleride kompaktır slr-like diye tabir edilenlede kompaktır ama slr veya dslr makinalarda lens değişir...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sleep
    Sleep's avatar
    Dişi

asiminnesli bunu yazdı:

Sleep bunu yazdı:

ocam bende bunu düşünüyordum ama makina için kompact yazıyor onla tereddüt ettim

o dediklerim zaten amatör olarak başlangıç yapanlar için, lens felan istiyosan orta düzey veya profesyonel makina içn daha fazla fiyatı, 200-300tl 2. el de bulamazsın bence

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugraok
    bugraok's avatar
    Erkek

canon sx120'nin sıfırını bulabilirsin hocam o fiyata

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

Sleep bunu yazdı:

bence s1700 al ben kullanıyorum ayrıca eniştemde slr makine var onuda kullanıyorum ikisin de de ayar esnekliği nerdeyse aynı ama lens takamazsın. Onun dışında benim fotoğraf makinem var dslr makineyi sonuna kadar zorların estantene diyaframı bir bakışta hemen kaça ayarlıyacamı bilirim.  1 milyar verip makro lensi 1 milyr verip dış manzara çekim lensi alırım dersen buyur 300 ver 2. el dslr makine al. istersen sana s1700 le çektiktiğim bir iki resmi pmlerim oana göre tercih yaparsın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

Sleep bunu yazdı:

bence s1700 al ben kullanıyorum ayrıca eniştemde slr makine var onuda kullanıyorum ikisin de de ayar esnekliği nerdeyse aynı ama lens takamazsın. Onun dışında benim fotoğraf makinem var dslr makineyi sonuna kadar zorların estantene diyaframı bir bakışta hemen kaça ayarlıyacamı bilirim.  1 milyar verip makro lensi 1 milyr verip dış manzara çekim lensi alırım dersen buyur 300 ver 2. el dslr makine al. istersen sana s1700 le çektiktiğim bir iki resmi pmlerim oana göre tercih yaparsın

hocam başlangıç için fujifilm alıcam ardından geçerim belki slr lara ma trcihim dslr

Toplam Hit: 2377 Toplam Mesaj: 13