Ucuza Alınık Dslr-Like Fotoğraf Makinası
-
arkadaşlar ucuza alınık dslr-like arıyorum fiyat hakkında bilgim yok nette fiyatlar dslr larla aynı bence daha ucuz olmalık 200-300 tl ye dslr veya dslr-like satabilecek olan var mıdır?
-
200-300 Tl'ye bulursan hocam bana da haber verir misin :)
-
güzel bir kompact buldum ama dslr-lke yok hocam bu diyata hala arıyorum
-
200-300tl 2. ele vereceğine üstüne biraz daha ekleyip fujifilm s1500 veya s1700 sıfır olarak alabilirsin ya da diğer markalardan iyice araştırma yaparak.
-
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------
200-300tl 2. ele vereceğine üstüne biraz daha ekleyip fujifilm alabilirsin
----------------------------- -
Sleep bunu yazdı:
200-300tl 2. ele vereceğine üstüne biraz daha ekleyip fujifilm s1500 veya s1700 sıfır olarak alabilirsin ya da diğer markalardan iyice araştırma yaparak.
-----------------------------ocam bende bunu düşünüyordum ama makina için kompact yazıyor onla tereddüt ettim
-
kompak demek lensinin sabit oldunu gösteriyo yani değiştiremiyosun cebe giren foto makineleride kompaktır slr-like diye tabir edilenlede kompaktır ama slr veya dslr makinalarda lens değişir...
-
asiminnesli bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------ocam bende bunu düşünüyordum ama makina için kompact yazıyor onla tereddüt ettim
-----------------------------o dediklerim zaten amatör olarak başlangıç yapanlar için, lens felan istiyosan orta düzey veya profesyonel makina içn daha fazla fiyatı, 200-300tl 2. el de bulamazsın bence
-
canon sx120'nin sıfırını bulabilirsin hocam o fiyata
-
asiminnesli bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------bence s1700 al ben kullanıyorum ayrıca eniştemde slr makine var onuda kullanıyorum ikisin de de ayar esnekliği nerdeyse aynı ama lens takamazsın. Onun dışında benim fotoğraf makinem var dslr makineyi sonuna kadar zorların estantene diyaframı bir bakışta hemen kaça ayarlıyacamı bilirim. 1 milyar verip makro lensi 1 milyr verip dış manzara çekim lensi alırım dersen buyur 300 ver 2. el dslr makine al. istersen sana s1700 le çektiktiğim bir iki resmi pmlerim oana göre tercih yaparsın
-
oksijen bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------200-300tl 2. ele vereceğine üstüne biraz daha ekleyip fujifilm s1500 veya s1700 sıfır olarak alabilirsin ya da diğer markalardan iyice araştırma yaparak.
-----------------------------bence s1700 al ben kullanıyorum ayrıca eniştemde slr makine var onuda kullanıyorum ikisin de de ayar esnekliği nerdeyse aynı ama lens takamazsın. Onun dışında benim fotoğraf makinem var dslr makineyi sonuna kadar zorların estantene diyaframı bir bakışta hemen kaça ayarlıyacamı bilirim. 1 milyar verip makro lensi 1 milyr verip dış manzara çekim lensi alırım dersen buyur 300 ver 2. el dslr makine al. istersen sana s1700 le çektiktiğim bir iki resmi pmlerim oana göre tercih yaparsın
hocam başlangıç için fujifilm alıcam ardından geçerim belki slr lara ma trcihim dslr