folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Ucuza Rapid Premium Satışlarımız Başlamıştır !

Ucuza Rapid Premium Satışlarımız Başlamıştır !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

up2

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ok moruk iyi iş yapıyon ucuza veriyonda ticaret böyle olmazki ?

6 aylık isteyenin hesabına 2 aylık çıkarsa 4 ay verecem diyorsun geçmişine bakınca buna nasıl inandıracaksın insanları ?

O zamanda 2 aylık verdin 1 ay sonra patladı sonra sen yok oldun ortalardan ? Yeniden işe başladım diyorsun 2 ay sonra gitmeyeceğin ne malüm ?

Sonra aralar soğuyunca yeniden bi topic mi açacaksın ...

Ayrıca unsecuremi değilmi bilmiyorum ne rast gelirse diyorsun bu kadar saçma bi yaklaşım olmaz

buna ben dahil burda kaç kişi inanır bilemiyorum...  Baka baka vereceğine adım gibi eminim ..

Burda kefil olan insanlar olsaydıda bu düşüncemi yanıltsaydı...

Neyse amacım baltalamak değil böyle bi işim yok hack meck le zaten olmaz ...

Demek istediğim şu  önce güven ver sonra bi şeyler iste ve ver :)

Kırılmaman dileği ile ...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zxone bunu yazdı:
    -----------------------------

6 aylık isteyenin hesabına 2 aylık çıkarsa 4 ay verecem diyorsun geçmişine bakınca buna nasıl inandıracaksın insanları ?

O zamanda 2 aylık verdin 1 ay sonra patladı sonra sen yok oldun ortalardan ? Yeniden işe başladım diyorsun 2 ay sonra gitmeyeceğin ne malüm ?

Ayrıca unsecuremi değilmi bilmiyorum ne rast gelirse diyorsun bu kadar saçma bi yaklaşım olmaz

buna ben dahil burda kaç kişi inanır bilemiyorum...  Baka baka vereceğine adım gibi eminim ..

güzel yaklaşım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:

---Burda kefil olan insanlar olsaydıda bu düşüncemi yanıltsaydı...

Beni bilen arkadaslar bu cümleyi cevaplayabilirler... acle istiyorsan profilimdeki yorumları okuyabilirsin...

---Ayrıca unsecuremi değilmi bilmiyorum ne rast gelirse diyorsun bu kadar saçma bi yaklaşım olmaz

Unsecure olsada artık farketmiyor bi mailde geri alıyor sahini preyi... ne rast gelirse olayıda biri benden 2 aylık aldı ama 1 yıllık çıktı şansına patlamadı adam onu 6 ay kullandı bu yine müşterinin yararına.. ki eksik çıkarsa adam 2 ay aldı 1 aylık çıktı zaten ben ona tekrar pre vereceğim ki patlarsa zaten veriyorum...

--- 

Gecmişime bakınca ben gecmişte olumsuz birsey göremiyorum... bir kaç arkadas konu acmış hakkımda ama yanlıs anlama oldugunu sorun olmadıgınıda o konuda bildirmisler.. ayrıca o konularda bana kefil olan müridleride görebilirler müşteriler...
    --

Yeniden işe başladım diyorsun 2 ay sonra gitmeyeceğin ne malüm ?

Bu siteyi bırakıp bi yere gitmem... kaçmam yani bunada kefil olacak dolu mürid var bu sitede yani illa hepsine tek tek su konuda kefilliğini yazarmısın diyemem hepsine göçren yazar... Ha Sınavı kazanırım YATILI okula felan gidersem Tüm müşterilerim kullanamadığı zamandaki parasını geri veririm. hiç şüphe olmasın ki bazı olumsuz durumlarda parasını veya kontorunu göndermeyi teklif ettiğim busitede2 kişi beni yanlıs anladıklarını durumdan haberdar olmadıklarını belirtmişlerdir... onlarada preleri fazlasıyla verilmiştir...

--- 

Baka baka vereceğine adım gibi eminim 

Fazla emin olma ben 3-5 ayın hesabını yapacak adam değilim. çoğu eski müşterimden para almamaya bile çalıştım yeni satışlarda ama arakadaslar ısrar ettikleri için aldım...

Hesaplara tekrar söylüyorum bakmıyorum buda bnm zararıma değil karıma patlamalar %50 azaldı bu durumdan sonra...

----

Cevap: bu sitede 2007 den beri takılıyorum daha eskidende takip ederdim ama aktif değildim. İnan güven sıkıntım yok. Çıkıp biri bana 100 lira versin desem en az 10-15 kişi beni pm yağmuruna tutarki gecen hafta sıkışmıştım para lazımdı konu actım sağolsunlar güvendiklerini ve arkadaslıklarını gösterdi müridler pm kutum anında doldu hesap numaranı ver diye...

GÜVEN KONUSUNDA SIKINTIM YOK MÜŞTERİLERİNDE SIKINTISI OLMASIN. ESKİ MÜŞTERİLERİM KONUYA YAZARLARSA REFERANS AÇISINDAN GÜZEL OLUR... :)

Bİ ARA HACKLENDİM AYNI DÖNEMDE SAĞLIK PROBLEMLERİ YASADIM BU İŞLER AKSADI FAKAT DAHA SONRA TELAFİSİNİDE YAPTIM SABIRLARI İÇİN TŞK EDİYORUM...

Ben yatılı okula gitmediğim sürece yada sağlık problemleri yasamadığım sürece sıkıntı olmaz. aksi durumlarda ücretler alındıkları kişileri geri ödenir... 

Çok uzun oldu hepsini cevaplamaya calıstım alınmadım merak etme aksine bunları açıklamam iyi oldu :)

Eknot: İlla birini kefil göster diyorsanız yönlendireyim mürid arkadaslara sorun beni ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Yokkk ben kefille iş yapmam yani bi adam adamsa kefile ne gerek var ?(Üstüne alınma seni tanımıyorum çünkü)

Ben ne sende ne bi başkasında kefil yada referans aramam .. Sadece yazdığı cümlelerde mantık ararım ... Mantıklı geliyorsa güven veririr.

Ama geleceği belli olmayan birine neden 30 15 yada 10 milyonumu yollayayım... Ben 10 unda 30 unda değilm mantığındayım işin ticaret olayındayım ...

Bana sadece şunu söle bi host firması düşün ki ordan host aldın 6 ay sonra kapandılar sen madur oldun ftp gitti ...

Sonra 1 yıl sonra geldiler diyorlarki yeniden açtık ama yatılı okudlu şuydu buydu net kapandı hacklendik gibi şeylerler sonradan tekrar çevrım dışı olabiliriz.

Paranızı yatırırız.

Sen gerçekden cevapla bir daha ordan host alırmısın ?

Ayrıca ben senin geçmişine bakınca madur olan insanlar görüyorum sen nasıl göremiyorsun ? Şimdi piyasaya girdin diyemi geri veriyosun adamların madurluklarını.. Girmeseydin vermiyodun.

Lütfen adam gibi iş yapın ...

Hack hesap bulamazsan 4 ay alacağı olan adama pre alıp verecekmisin ...

Neyse Son mesajımdı moruk ...

İyi bak kendine savunmanı yap insanları inandır...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bende aldım rapid 3 gün sonra elimde patladı ama saolsun düzeltecem abi dedi düzeltti sanal alemde kesinlik diye bir şey yok bu yüzden böyle hatalar olabilmekte sonuçta magduriyet giderildi extraları ile geri dönüş yaptı saolsun.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:

Yokkk ben kefille iş yapmam yani bi adam adamsa kefile ne gerek var ?(Üstüne alınma seni tanımıyorum çünkü)

Ben ne sende ne bi başkasında kefil yada referans aramam .. Sadece yazdığı cümlelerde mantık ararım ... Mantıklı geliyorsa güven veririr.

Ama geleceği belli olmayan birine neden 30 15 yada 10 milyonumu yollayayım... Ben 10 unda 30 unda değilm mantığındayım işin ticaret olayındayım ...

Bana sadece şunu söle bi host firması düşün ki ordan host aldın 6 ay sonra kapandılar sen madur oldun ftp gitti ...

Sonra 1 yıl sonra geldiler diyorlarki yeniden açtık ama yatılı okudlu şuydu buydu net kapandı hacklendik gibi şeylerler sonradan tekrar çevrım dışı olabiliriz.

Paranızı yatırırız.

Sen gerçekden cevapla bir daha ordan host alırmısın ?

Ayrıca ben senin geçmişine bakınca madur olan insanlar görüyorum sen nasıl göremiyorsun ? Şimdi piyasaya girdin diyemi geri veriyosun adamların madurluklarını.. Girmeseydin vermiyodun.

Lütfen adam gibi iş yapın ...

Neyse Son mesajımdı moruk ...

yav arkadas aksam aksam parmaklarımı yordun ha bozuk klavyeyle güç bela yazıyorum zaten :DDD

Evet gerekirse arkadasımdan borç alır yine veririm...

Piyasaya girmeden adamlar bana kardes magdur oldum dediği an ben kardes paranı yolluyorum yada numaranı ver kontorunu geri yolluyorum diyorum zaten. magdur olan arkadaslar çıksınlar söylesinler...

İnanan inanır merak etme... inanıyorda zaten... ben elimden geldiğince tüm samimişyetimle bu işi yapıyorum. sen beni tanımadığın için söylüyorsun alınmıyorum zaten...
    Gecmişimde olumsuz birsey görmüyorum derken sonucu tatsızlıkla biten birsey görmüyorumu kasdettim.
    Ayrıca son postundaki mantık mantıklı değilki abii :) Sonucta insanlar rapid premiumun içine birsey upload etmiyorlar bu işten para kazanmak puan toplamak gibi bi amaçları yok. bu amacı olanlar rapidsahreden alır zaten... magdurluk dediğimiz patlayınca prenin biraz gec verilmesiyani zaten ben bu işi yapamayacağım anda parasını geri ödeyeceğim diyorum yada pre alıp vereceğim diyorum sen bana alakasız bi öörnek veriyosun... zaten okulu kazandığım anda maddi sıkıntım olmayacağı için herkese pre alıp yollayabilirim bunuda pm ile ulaşan herkese belirtiyorum.. Ben gerekli koşulları söylüyorum adam bana güvenirse alıyor güvenmezse almıyor. bu konu çok uzadı baltaladın yani tabiri yerinde kullanırsak tam burası :D
    satışa devam beyler herhangi bi sorunda yenisi garantili ucuz preler !!!! :D:d:D:D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

konun bana mantıklı gelmedi hayırlı satışlar kazancın bol olsun

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

eywallah taktir ettim gerçekden :)

Bütün sabırınla bu sorulara cevap verdiğin için teşekkür ediyorum ... Bu yazdıklarım için kızma :)

Alış veriş yapmadım ama alırsamda madur olmayacağıma artık inanıyorum :)

Umarım okulunuda kazanırsın .. İstediğin yerlere gelebilirsin ama okulunu kazanmak için biraz elini ayağını netten çekmen gerekmezmi :Pp

İyi satışlar :) İnsanların beyninde artık bazı soru işaretleri gitmiştir :)

Madur etme heee :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:

eywallah taktir ettim gerçekden :)

Bütün sabırınla bu sorulara cevap verdiğin için teşekkür ediyorum ... Bu yazdıklarım için kızma :)

Alış veriş yapmadım ama alırsamda madur olmayacağıma artık inanıyorum :)

Umarım okulunuda kazanırsın .. İstediğin yerlere gelebilirsin ama okulunu kazanmak için biraz elini ayağını netten çekmen gerekmezmi :Pp

İyi satışlar :) İnsanların beyninde artık bazı soru işaretleri gitmiştir :)

Madur etme heee :)

sana kızmıyorum zaten kardes :):)

okulumu kazanmak için evet netten elimi ayağımı çekmem gerek bunu içinde internet sitelerimi bi süreliğine kapattım. facebook hesabımı dondurdum...

1 ay adam gibi çalışsam kazanacağıma eminim çok zor değil pmyo sınavı...

ama ne yazıkkı para ya ihtiyacım var bu işi yapmak zorundayım ahlaken bende uygun görmüyorum ama mecburum tek bildiğim ve kolay para kazanma yöntemi 

ha madem paran yok nasıl garanti veriyorsun die sorabilirsiniz paranın kaynağı babam ! sınavı kazanmadan 5 kurus koklatmıyor karnımı zor doyuruyorum :) sınavı kazanında tabiri yerinde kullanırsak akacak para bana Allaha şükür o yönde sıkıntımız yok...

Toplam Hit: 3894 Toplam Mesaj: 23