Ucuz,Güvenilir Hosting
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------ayrlık 300 dolar kiralık linux server aradım taradım.Hep şirketler kovuyor ddos attack yiyorum diye.Adamlar da haklı aşırı bot net saldırısı oluyor.Bu botneti yemen özel bi firewall yok mu bıktım ben .Ayda 400 dolar kira bile verirdim.National Geography sitesini bile barındırıyo adam ama gelip bana dos attack yiyorsunuz söyle böyle diyo...
ek:
5-6 sayfalık bi site. hit 500 civarı sitenin ki zaten ip saldırıyorlar.
intel core duo
4096 ddr
win server 2003
250 gb hd
10 mpbs İnternet
olmuyo kodugum 1 saatte sirketin 500 mpbs sini kitliyo
-----------------------------
Donanımsal Firewall i$ini kökten çözer hocam.
Fakat bir sunucu parası daha vermen gerekli :)
-
www.plustr.com ve www.argenetwork.com argenetwok son zamanlar çok güzel kampanyalar yapıyo en güzeli server kendilerinin bi uğra derim
-
benim bildiğim süper bi firma var :) http://www.vivabilisim.com.tr hem ucuz, hem kaliteli, hem güvenilir, hem tbt müridi, hem batma ihtimali çok düşük :D hosting almadıysanız pm den ulaşın :)
-
HighNitro bunu yazdı:
benim bildiğim süper bi firma var :) http://www.vivabilisim.com.tr hem ucuz, hem kaliteli, hem güvenilir, hem tbt müridi, hem batma ihtimali çok düşük :D hosting almadıysanız pm den ulaşın :)
Benim sitede vivabilisimde mutluyum , huzurluyum , tavsiye ederim :)
-
www.bnd.com.tr bence gayet ucuz
-
vivabilisim in sahibi hangi murid?
-
tek birsey soyleyecegim :
ucuz etin yahnisine guvenme
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------vivabilisim in sahibi hangi murid?
TR_ip (:
-
Hoca istersen yardımcı olabilirim... Zaten siteyi falan vermiş bizim serverda sitelerini barındıran arkadaslar... :) Ancak Windows konusunda yardımcı olabilirim :) Linux hakkında hiç bilgim yok malesef o yüzden hiç bulaşmadim (:
-
bayzin bunu yazdı:
bknz smyrna.com.tr
-----------------------------bencede