[UD] Keylogger Yapabilenler Buraya Lütfen
-
Şimdi arkadaşlarım sitede paylaşınca işler karışıyo şimdi ben buraya Bİ logger versem siz hemen butun içinde rat serveri var sonra yok bilmem nod 32 kasper sky vürüs buldu yav arkadaşlar tabi olacak vrüs allah aşkına yani kullanıdıgız program hack programı dahadamı olmasın o yuzden burdan paylaşım yapmıyorum msn adresim Nightmare@iamcrazy.in buyrun gelin ne isterseniz isteyin
-
whitesharix bunu yazdı:
-----------------------------spofu ole kolay degil cryterlerle ud fud yapmak bakarsın eof bilgisi var loggerin serverini bozar arkadaslar istediginiz şekilde logger rat var msn adresim NİghtMare@iamcrazy.in ayrıca ogretirim istediginiz logger olsun
-----------------------------hocam internetteki herhangi bir siteye girerkende i harfini İ olarak büyük yazmıyorsun dimi .) ekledim listeye
-
whitesharix bunu yazdı:
-----------------------------spofu ole kolay degil cryterlerle ud fud yapmak bakarsın eof bilgisi var loggerin serverini bozar arkadaslar istediginiz şekilde logger rat var msn adresim NİghtMare@iamcrazy.in ayrıca ogretirim istediginiz logger olsun
-----------------------------ekledim hocam. Başka yardım ?
-
fud degilde ud yaparım heralde :D crypter stub larını çoğu antivirüslerden kaçırdığım günler oldu tabiki hex ile
-
Fud lazım hocam sağol.
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Banada Yakalanmayan Kullanımı Basit Bir Keylogger Lazım,Örneğin Online Oyunlarda İşe Yarıyabilecek Türden Şimdiden Yardımcı Olacak Müritlere Teşekkürler...
-----------------------------Ücretini Kim Ödeyecek Len ? :)