folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Udemy Egıtım Seti Taleplerı

Udemy Egıtım Seti Taleplerı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

+1 TÜRKÇE EĞİTİM SETLERİ - Müritlere selam olsun.

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

CİNEMA 4D varsa cok iyi olur 

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

https://www.udemy.com/django-framework-dersleri/ buda elınde olan paylasırsa harıka olur 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Hepsi var yok yok ücretli 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

https://www.udemy.com/python-kursu/?couponCode=LNKGNPYTHON#instructor-1

https://www.udemy.com/adobe-premiere-pro-egitim-seti/

teşekkur ederım 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek
    CISSP bunu yazdı

1 tb Upload edilmiş var türkçe daha çekmediğim var Upload edicem uygun fiyata veriyorum 

Sen mürid olmanın tanımını bilmiyorsun sanırım. Yeni jenerasyondan geliyorsan bilmemeni çocukluğuna veriyorum.

Uygun fiyata veriyosun madem git özelden yaz, burası milletten koparma platformu değil kendine gel.

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    jargonphp bunu yazdı
    CISSP bunu yazdı

1 tb Upload edilmiş var türkçe daha çekmediğim var Upload edicem uygun fiyata veriyorum 

Sen mürid olmanın tanımını bilmiyorsun sanırım. Yeni jenerasyondan geliyorsan bilmemeni çocukluğuna veriyorum.

Uygun fiyata veriyosun madem git özelden yaz, burası milletten koparma platformu değil kendine gel.

kızılacak bişey yok adam emeğinin karşılığını istiyor :)

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Arkadaş sigara içiyorsan, ps oynamaya para veriyorsan, oturduğun eve kira ödüyorsan bu eğitimleri niye hırsızlık yoluyla almaya çalışıyorsun ki?

25 tl ye alınıyor bir tane eğitim. Bunu alacak paran yoksa %90 yalan söylüyorsun zira kullandığın internete ayda min 60tl ceptelefonu faturasına 25 tl ödüyorsun. Bir zahmet elimi cebine sokta oturup saatlerini ve yılların emeğini vermiş adama da parasını ver.

Bu hırsızlıktır. La bari türklerinkini çalmayın adamlar yapıyor yaptığına pişman etmeyin siz çalın diye yapmıyor bunu adam ki milyon dolar da kazanmıyor zaten buradan.

Ayıptır, günahtır, yazıktır.

Varsa hesabında olan biri sana güveniyorsa aç izle indireyim paylaşayım dedin mi ooo binlerce insan bedavaya alıyor bunları. Yoksa öyle güvenecek arkadaşında gidecen alacan parasını verip.

Anıl
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek
    sivil bunu yazdı

ANSYS eğitim seti var bende 2 tane

Lazım olan varsa görüntüyü kaydedip upload edebilirim

Hocam benim ihtiyacım var

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    CISSP bunu yazdı

önceden tbt de para lafı olmazdı şimdi şaşıyorum ha kendin birşey üretirsin onu satarsın anlarım ama sonuçta (ç)alıntı içerik için para istemek tbt için saçma geliyor , zamanında çok paralı şeyi tbt için 1 kuruş almadan vermiş insan var , buranın felsefesi başka, gerçi üyeliğine baktımda 2015  benimki 30/Ağu/05  araızda 10 var  neler değişmiş :)

tahribat asla 1 gün  öncesinin tahribatı olmaycak ve biz hergün geçmişi özleyecez:)

+

++

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 10868 Toplam Mesaj: 64
udemy